Digidexo.com

Raw Honey bruksområder

Raw Honey bruksområder


Rå honning har lenge vært spioneringen som en av de rart produkter som er avledet fra naturen. Den tidligste bruken til medisinske formål går tilbake til de tider av de gamle egypterne som en måte å behandle åpne sår, og som vitenskapen har utviklet forståelsen av hvordan honning fungerer har låst opp enda flere hemmeligheter. Rå honning er full av vitaminer og mineraler samt propolis, som er en naturlig utskillelse av honningbier som inneholder antioksidanter, og kan brukes i langt flere måter enn bare matlaging og spising.

Lip Balm

På grunn av det høye innholdet av mineraler og naturlige helbredende stoffer, er rå honning en naturlig lip balm som ikke bare beskytter leppene mot elementene, men kan også helbrede alvorlig sprukne lepper. Og mens mange leppepomader som selges har kjemikalier som ingredienser, er rå honning helt naturlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller andre kjemikalier.

Antiseptisk

Rå honning har vært brukt for sine antiseptiske egenskaper for tusenvis av år. Da gjaldt kutt, skraper eller andre typer åpne sår, de naturlige elementer av honning jobbe seg gjennom såret og naturligvis gi et bredt spekter av antiseptiske egenskaper, og hjelper kroppen naturlig helbrede kutt, skraper eller sår uten bruk av kjemikalier eller andre produkter.

Smertestillende

Fylt med en rekke mineraler og komplekse B-vitaminer, har rå honning blitt brukt som et mildt smertestillende i mange år, alt fra de gamle egypterne og grekerne til bruk i tradisjonell kinesisk medisin. Kineserne spesielt har brukt rå honning som et brannsår behandling i mange år, og med den ekstra antiseptiske egenskaper og vitaminer og mineraler den gir en naturlig healing salve for å hjelpe sårene leges samtidig som det gir en viss lindring av smerte.

Antibakterielle bruksområder

Rå honning har antibakterielle egenskaper. Det er spesielt på grunn av disse antibakterielle kvaliteter som de siste nyvinningene har kommet om bruk av rå honning som grunnlag for et produkt, for eksempel Medihoney. Mens normale antibiotika angripe celleveggen, honning trekker fuktigheten ut av bakteriene, og dermed den dehydratiserende og på samme tid holde mikrober fra å vokse på grunn av det høye sukker telle og antibakterielle egenskaper.

Kur for kreft

Tidlige forsøk har vist at rå honning inneholder en rekke anti-kreft og anti-tumor-egenskaper. Ifølge American Cancer Society, gjennomført en studie ut i Japan, viste at visse oppløsninger inneholdende rå honning var effektiv mot kreftceller i blæren mens i laboratoriet innstilling, så vel som mot den samme typen tumor hos mus. Ingen menneskelige tester har blitt utført ennå, men det er en annen potensiell aspekt av rå honning å utforske.