Digidexo.com

Bruker for Oral Antiseptisk

Ifølge American Dental Association, oral antiseptiske anerkjent for sine terapeutiske fordeler. Regelmessig bruk av p-antiseptiske midler reduserer plakk, tannkjøttbetennelse, dårlig ånde og forenkler dental hygiene. Muntlige antiseptiske tjene et dobbelt formål - de friske pust og drepe bakterier.

Historie

I 1879, Listerine, den eldste oral antiseptisk, ble brukt som et desinfeksjonsmiddel under operasjoner. Sin makt til å bekjempe bakterier i munnen ble snart anerkjent. Listerine senere gjort sin vei til tannleger og gradvis til den vanlige mann, som en over-the-counter munnvann. Det er kjent for plakk-kampene attributter selv i dag.

Typer

Muntlige antiseptiske midler er tilgjengelig som skyllinger, gels, spray og strimler. Andre muntlige antiseptiske midler som Betadine behandler bakterielle infeksjoner etter kirurgiske inngrep.

Naturlige Skjemaer

Honning, salvie, nellik og kanel er naturlige former for muntlige antiseptiske midler. Urte munnskyllevann med bloodroot, sanguinarin, solhatt og calendula gi lindring fra gingivitt.

Betraktninger

De fleste munnskyllevann tilgjengelig i dagligvarebutikker midlertidig drepe bakterier. Mouthwashes med ADA segl av aksept bør brukes. I en artikkel publisert i AARP, en munnvann som oppfyller ADA godkjenning er Oral-B Anti-Cavity Rinse.

Advarsel

Antiseptiske midler med 18-26 prosent alkohol bør ikke gis til barn. Loven for Kids er den anbefalte munnvann for barn.