Digidexo.com

Anodyne Behandling for diabetisk nevropati

Anodyne Behandling for diabetisk nevropati


Hvis du lider av diabetisk nevropati, kan du dra nytte av Anodyne Therapy - en ikke-invasiv behandling som øker blodsirkulasjonen og reduserer smerten forbundet med perifer neuropati. Den Anodyne terapisystem bidrar til å frigjøre nitrogenoksid fra de røde blodceller hos pasienter som lider av diabetes. Den gjør dette med monokromatisk infrarød energi (MIRE) administreres gjennom fleksible pads inneholder infrarøde dioder.

Therapy

Anodyne terapi administreres i legens kontor og innebærer plassering av diode som inneholder puter holdt på med stropper som kan eller ikke kan inneholde borrelås. Under prosedyren, sitter pasienten eller legger seg ned mens diodene avgir infrarød energi i de berørte områdene. Det er vanligvis ingen smerter forbundet med behandlingen, selv om diodene kan varmes til en temperatur på 110 grader, så det kan være en følelse av varme i hele området som blir behandlet, og av og til pasienter kan føle seg litt av en brannskade. Øktene varer vanligvis mellom 15 til 45 minutter, og reduksjon av nevropati smerte er ofte umiddelbar. De fleste pasienter vil bli behandlet for tre ganger i uken i 3-4 uker, men i løpet av den enkelte pasients behandling er unik.

Slik fungerer det

Diabetikere kan lide av lav nitrogenoksid nivåer i blodet, som er en viktig faktor i mange av symptomene forbundet med sykdommen, blant annet dårlig blodsirkulasjon, nummenhet, fotsår og nevropati. Anvendelsen av MIRE stimulerer frigjøring av nitrogenoksid fra diabetiker pasientens røde blodlegemer, noe som bidrar til å forbedre sirkulasjonen og nervefunksjon og hjelpemidler healing og produksjon av nye blodkar.

Hvem Fordeler

Fordi Anodyne Therapy kan gjenopprette følelsen hos pasienter med nevropati, samt å redusere smerte og øke nerveleding og healing, kan diabetikere lider av nevropati ha stor nytte av behandlingene. Det er like nyttig for personer med kroniske tilstander eller akutte tilstander forbundet med smerte, nummenhet, dårlig sirkulasjon, dvelende sår eller andre sykdommer som involverer sirkulasjonssystemet. Det kan brukes av de med pacemaker, defibrillator, metall implantater, pinner eller skruer og er nyttig på noen del av kroppen, inkludert ryggraden.

Forsiktighetsregler

Ikke bruk Anodyne Therapy elektrodene rett over kreftsvulster eller på områder av huden som har blitt behandlet med varme agenter, som Ben Gay, Biofreeze eller Capsaisin. Det er svært viktig å fullstendig rense huden av disse midlene før administrering Anodyne Therapy. Behandlingen bør heller ikke brukes på magen område av kvinner som er gravide. Blodsukkeret hos pasienter med diabetes som fikk Anodyne Therapy behandlinger bør sjekkes jevnlig gjennom hele behandlingsforløpet.