Digidexo.com

Natural Products for Kolon Rensing

Natural Products for Kolon Rensing


Rensing av tykktarmen med jevne mellomrom er en sunn praksis. De store tarmen kan noen ganger være nervøs med fekal rester som inneholder gjær, giftstoffer og parasitter. Gjær og parasitter rane kroppen av visse næringsstoffer. Hvis fekal buildup forblir ubehandlet, kan disse fremmedstoffer inn i blodet og bosette seg i celler og vitale organer. Dette kan føre til mange sykdommer og sykdommer. Kolon rensing kan utføres med naturlige produkter, slik som matvarer og urter.

Rå grønnsaker

Rå grønnsaker har høye nivåer av vitaminer og mineraler som kan beskytte friske celler og rense kroppen for ubalansert (de med giftstoffer og parasitter) seg. De inneholder også naturlige fordøyelsesenzymer som kan drepe systemisk gjær og parasitter. Det er best å blande grønnsaker som en juice i en blander. Dette kan tillate en å konsumere mer grønnsaker enn de vanligvis kunne under måltider. Juicing øker også kroppens absorption rate av vitaminer og mineraler. Noen vanlige rå grønnsaker som brukes i juicing inkluderer agurk, spinat, gulrøtter, brokkoli, reddiker, grønnkål, rødbeter, persille, hvete gress og hvitløk. Dessuten kan folk spise yams, mais, neper, rhubarbs, salat, artisjokker og andre friske grønnsaker.

Fresh Fruits

Man kan også juice med fersk frukt. Som grønnsaker, frukt inneholder også høye nivåer av vitaminer og mineraler som kan fremme sunn celle vedlikehold. Frukt inneholder også fordøyelsesenzymer, som kan rense kroppen for fremmede stoffer. De er også naturlig avføringsmiddel som holder innvollene vanlig. Noen frukter som brukes i kolon rensing inkluderer kiwi, mango, bananer, epler, appelsiner, ananas, papaya, jordbær, blåbær, appelsiner, plommer og rosiner. Frukt kan være blandet med grønnsaker eller man kan drikke dem som separate juice. De har en tendens til å blidgjøre noen blanding av grønnsaker.

Frokostblandinger

Korn inneholder høye nivåer av løselige fibre. De kan være ganske effektiv i rensing en persons kolon. Noen korn som brukes til rensing av tykktarmen er havrekli, havre måltid og frokostblandinger som inneholder hvete, mais og rug. Det anbefales å se på sukkerinnholdet i kalde frokostblandinger. Personer som har matallergi eller systemisk gjær må holde seg til gluten og sukkerfrie frokostblandinger. Det er nok av brun ris korn på markedet. Havre er også relativt lav i gluten og sukker.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er en annen naturlig produkt som kan rense tykktarmen. De inneholder høye nivåer av fiber. Rå og ubehandlet nøtter og frø er mest effektive i kolon rensing. Disse inkluderer mandler, soya nøtter og hele linfrø. Dessuten kan macadamia, valnøtter, hasselnøtter, peanøtter, paranøtter, pistasjenøtter, solsikkefrø og sesamfrø og kokosnøtter brukes til å rense tykktarmen.

Urter

En annen naturlig produkt man kan bruke for å rense deres kolon er urter. Urter også drepe systemisk gjær og parasitter. Følgende er noen urter som er effektive kolon renset: cayenne pepper, ingefær, Senna, Paul d'Arco, druekjerneekstrakt og aloe blader. I tillegg kan aloe blader redusere betennelse i slimhinnene forårsaket av gjær overvekst.

Vann

Det er viktig å drikke mye vann når rensing av tykktarmen. Dette vil bidra til å fjerne giftstoffer og andre urenheter gjennom urinveiene.