Digidexo.com

Krykke tips for snø

Krykke tips for snø


Gå over ujevn fortau, trapper og selv komme seg opp fra sofaen kan være vanskelig når du må bruke krykker. Turgåing med krykker er spesielt utfordrende for de som bor i en region utsatt for overdreven snøfall. Prøver å manøvrere gjennom snødekte fortau og gater kan være farlig på krykker, så ta de riktige forholdsregler for å sikre din sikkerhet. Noen tips for å gå gjennom snøen med krykker inkluderer bringe en venn, iført solide støvler, ser på værmeldingen, unngå trapper og installere spesielle tips til endene av dine krykker.

Ta med en venn

Å ha en venn gange ved siden av deg under snørike dager kan være svært nyttig hvis du går med krykker. Din venn kan bidra til å hindre deg fra å ta et farlig fall ved stabiliserende deg hvis du begynner å føle ubalansert. Hvis du trenger å kjøre et sted i løpet av en snørik dag, kan din venn hjelpe deg å få ut av kjøretøyet. Å ha noen rundt for å åpne inngangsdører og oppdage deg hvis du trenger å klatre opp eller ned snødekte trapper kan være svært nyttig også.

Slitasje Solide Boots

Iført en solid par snø støvler kan virke uviktig hvis du går med krykker. Imidlertid vil støvler med god mønster hjelpe føttene få et bedre grep på den snødekte bakken. Din uskadd fot trenger denne ekstra grep for å hindre den fra å skli og muligens forårsaker du å falle.

Se The Forecast

Hvis værmeldingen spår nedbør den dagen du planlegger å forlate huset, bør du vurdere å utsette din utflukt for safetyâ € ™ s skyld. Nysnø kan være spesielt glatt, og legger til faren for å gå med krykker. Hvis prognosen tyder snø er sannsynlig, og du kan ikke endre planene, prøve å ta en venn sammen.

Unngå Trapper

Trapper presentere en spesiell utfordring for de som går med krykker. Når trapper er dekket av snø, kan de bli enda mer farlig. Bruk om mulig funksjonshemmede-tilgjengelige inngang inn i bygninger. Dette vil gjøre deg i stand til å unngå trappa, hindrer en muligens smertefull høst.

Installere Spesielle tips

Mange bedrifter selger tips for endene av krykker som kan hjelpe deg bedre manøvrere gjennom snøen. Disse tipsene har spesialdesignet grep som vil legge sikkerhet og trekkraft til din tur over snødekt mark. Tips som disse kan også være tilgjengelig på ditt lokale apotek.