Digidexo.com

Hva kan man forvente etter Korsrygg Fusion

Hva kan man forvente etter Korsrygg Fusion


Spinal fusjon er utført for å stoppe bevegelse av en eller flere ryggvirvler for å stoppe smerten som oppstår når platene og leddene er skadet på ryggen Som med alle store kirurgiske inngrep, risiko og komplikasjoner er mulig, men det er en høy grad av suksess med spinal fusion operasjoner. Etter rygg fusjon, kan du forvente en langvarig oppgang.

Sykehusopphold

Etter en lumbal fusjon, pasienter ofte bli på sykehuset i opptil en uke før utslipp. Når tilstanden er stabil, vil legen slipper du.

Diett

Etter operasjonen, vil du bli gitt is chips til tarmer begynne å fungere ordentlig etter anestesi. Du vil da bli gitt en klar væske diett bestående av juice, jello, og kjøttkraft. Du vil gradvis arbeide opp til et vanlig kosthold.

Smertebehandling

Etter operasjonen, vil du oppleve smerte og hevelse på kirurgi området. Sykepleieren kan bruke en ispose på ryggen for å ta med noe hevelse ned. Umiddelbart etter operasjonen, vil du motta smertelindring gjennom IV. Etter et par dager, vil legen forskrive en annen form for smertestillende medikamenter, som du kan fortsette å ta for noen uker inntil smerten avtar.

Fysioterapi

Under oppholdet på sykehuset, vil en fysioterapeut lære deg de riktige måter å kle, gå, og gjøre andre aktiviteter uten å sette press på ryggen. Din terapeut vil lære deg visse øvelser for å hjelpe deg å tone musklene som stabiliserer nedre del av ryggen.

Tilbake til arbeidet

Det kan være flere uker før du kan gå tilbake til arbeid. Det er svært viktig at du unngår tunge løft, bøying, langvarig sitting, vridning, og selv kjører i seks uker.