Digidexo.com

Hvordan lage en Nursing Care plan

Hvordan lage en Nursing Care plan


Lag en personlig pleie omsorg plan som gir pasienten med riktig behandling alternativet samtidig vurdere hans fremgang. Mens det formatet som du bruker til å lage din omsorgsplan kan variere avhengig av sykehus eller barnehage, må det være presise og omfattende. For å være effektiv, bør sykepleie plan vurdere pasientens medisinske tilstand og andre relevante data, tildele et sykehjem diagnose, skape målbare mål og tiltak for å behandle ham, og vurdere hans tilstand.

Bruksanvisning

Utfør en omfattende pasientvurdering. Undersøke pasientens medisinske poster en anmeldelse av sin medisinske og sosiale historie, medisiner, unormale laboratorierapporter eller bivirkninger han opplever. Gjennomføre en fysisk undersøkelse for å vurdere hans motoriske og sensoriske nervefunksjoner, og observere for fysiske tegn og symptomer på hans tilstand.

omtale all den informasjonen du har samlet, inkludert fysisk undersøkelse rapporter og journaler, for å skape et problem liste som en del av sykepleie diagnose. Identifisere faktorer knyttet til problemet som familieproblemer og spisevaner, eller eventuelle problemer som kan påvirke din pasient.

Kjøp den "NANDA-I Nursing Diagnoser: Definisjoner og klassifisering" guide. Se i denne boken for en uttømmende liste over problemstillinger og sykepleie diagnoser for å hjelpe deg med å bestemme riktig behandling plan for pasienten. Sørg for at pleie diagnose du velger er spesifikk for din pasientens medisinske tilstand, for å unngå å risikere feildiagnostisering.

Listen målbare mål og resultater som du har tenkt å få gjennom din omsorgsplan. For eksempel, hvis målet ditt er å forbedre pasientens generelle ernæringsstatus, ville utfallet være å sikre at pasienten får 5 pounds innen en fastsatt tidsramme.

Identifisere og iverksette konkrete pleie ordre eller handlinger som vil hjelpe deg å oppnå de ønskede helse mål for pasienten. Dokumentere sykepleie bestillinger med klokkeslett, dato og spesifikke oppgaver som et medlem av sykepleie teamet lett kan følge. Bruk handlings instruksjoner som, "sted en spiral bandasje på høyre ben fra ankelen til like under kneet."

evaluere pasientens fremgang i forhold til dine sykepleie plan mål å fastslå effektiviteten. Avgjør om dine Omsorgsplan mål har lyktes helt eller delvis for å avgjøre om du bør avslutte, fortsette eller endre dem.

Tips og advarsler

  • Din sykepleie plan bør utvikles med tid til å reflektere pasientens eksisterende tilstand, hans positiv eller negativ respons på behandlingen, samt eventuelle intervensjonsstrategier som du bruker.