Digidexo.com

Hvordan trene med leddgikt av Knees

Hvordan trene med leddgikt av Knees


I denne artikkelen vil du lære det grunnleggende av leddgikt og hvordan å opprettholde ikke bare felles helse, men generelle helse og fitness gjennom riktig trening. Trene i ansiktet av leddgikt ledd kan være en skremmende oppgave. Å vite hva slags øvelser for å unngå er like viktig som de skal utføre. Med en god base av kunnskapsgrunnlaget om din tilstand, sammen med en god forståelse av øvelser, kan du nyte en aktiv øvelse livsstil, opprettholde god helse og fitness og beskytte leddene også.

Bruksanvisning

Hvordan trene trygt med leddgikt av Knees

Mer enn 40 millioner mennesker i dette landet har fått en slags diagnose av leddgikt. Artritt refererer til en hvilken som helst irritasjon og / eller degenerering av de glatte leddflater av kroppen. Leddgikt kan variere fra den svært mild, der det er vage, generalisert verkende, til svært alvorlige, som bringer betydelig smerte, hevelse og nedsatt funksjonsevne. Det finnes flere typer leddgikt, og de alle handle noe annerledes på ledd og felles vev. Det er derfor avgjørende å få riktig diagnose slik at du vet hvilke aktiviteter som kan være potensielt skadelig. En av de mest vanlige og hyppige steder for osteoartritt, hagen variasjon artritt, er kneet. Denne tilstanden kan påvirke nesten alle type aktivitet som involverer vektbærende og bøying på knærne.

En av de mest skjerpende og potensielt skadelige former for øvelser til noen felles er tung trening. Dette inkluderer jogging, hopping sport og rask gange på ujevnt underlag. Høy effekt aktiviteter kan skade et kne felles brusk og akselerere slitasje. Lavfrekvenstrening inkluderer svømming, sykling - både stasjonære og regelmessig - og vandre på flate og relativt tilgivende flater som hardt pakket grus. Disse typer aktiviteter kan gi de nødvendige kardiovaskulære resultater, men på en måte som beskytter leddflatene kne Bruk lette vekter for generell toning er akseptabelt.

Vann finnes i hver celle i alle våre vev og leddbrusk er intet unntak. Leddbrusk er egentlig 80 prosent vann, og som vi blir eldre denne prosentandelen synker, noe som gjør brusken mer skjør og utsatt for skader. Vi kan bli dehydrert i perioder med trening, og de med nedsatt leddbrusk har større risiko for skader. Riktig hydrering er viktig til enhver tid, spesielt når leddgikt er involvert. Kneledd absorbere store energibelastning under fysisk trening, så riktig fuktighet kan bidra til å maksimere helsen til brusk.

Det er lurt å utvikle en øvelse diett som du kan leve med over lang tid. Kombinere ulike treningsmønstre, for eksempel sykling en dag, svømming neste dag og gå den tredje dagen, kan gi variasjon i rutinen, holde deg interessert, samt gi en omfattende øvelse rutine med maksimal effekt og beskyttelse. Hos personer med leddgikt, holde leddene bevegelige er svært viktig i å maksimere felles helse og forebygge stivhet.

Hint

  • Du bør alltid sjekke med legen din før du starter noen treningsprogram