Digidexo.com

Hvordan redusere Kolesterol Uten Statiner

Statiner er stoffer som brukes til å redusere nivåene av dårlig kolesterol (low density lipoprotein, eller LDL) i kroppen. Disse inkluderer Zocor, Crestor, Levacor, Lipitor og mer. Statiner virker ved å forstyrre produksjonen av kolesterol i leveren din. De reduserer LDL nivåer og heve gode kolesterolet (high density lipoprotein, eller HDL) og kan bidra til å forhindre plakk (fett) fra å bygge opp i blodårene dine. Men statiner er svært potent og forårsake alvorlige muskelproblemer. De er heller ikke anbefalt for personer som har kronisk leversykdom eller er gravid. Det finnes måter å effektivt redusere de dårlige kolesterolet uten å ta statiner.

Bruksanvisning

•  Spis tre porsjoner med mat rik på løselig fiber daglig. Løselig fiber binder seg til kolesterol og fjerner den fra kroppen gjennom avfall. Det gjør også avføringen mer klumpete, forebygge forstoppelse. Mat som er rik på løselig fiber inneholder havre, psyllium, linfrø, potato skins og alle belgfrukter.

Unngå å spise rødt kjøtt eller kjøttprodukter som består av oksekjøtt, svinekjøtt, ikke-skummet meieriprodukter og eggeplommer (veldig høyt kolesterol). Ditt kosthold bør bestå mer av sunne frukt og grønnsaker, som kan drastisk lavere kolesterol. Konsumere minst tre porsjoner grønnsaker og frukt på en daglig basis. Hvis du følger denne dietten regimet, sjansene er vil bli senket kolesterolnivået til de ønskede normale nivåer. Den normale totale kolesterolnivået i blodet er 100 mmol / l (millimol per liter) eller lavere.

Drikk to glass granateplejuice hver dag. Den inneholder store mengder polyfenoler og antioksidanter, som kan bidra til å senke det dårlige kolesterolet.

Legg hvitløk daglig til kosthold daglig for å redusere kolesterolnivået. Denne urten inneholder sammensatte allicin, som kan bidra til å senke LDL. Du kan også konsumere hvitløk i supplement form. Den anbefalte dosering for hvitløk er en 500 mg tablett tas en gang om dagen. I tillegg pynte din viktigste retter med hvitløk også.

Utfør hard trening som løping, aerobic, svømming og sykling i minst én time daglig. Trener daglig kan stimulere enzymer som hjelper transportere dårlige kolesterolet (LDL) fra veggene i blodårene dine og blodet til leveren din. Fra leveren din, er LDL utskilles som avfall eller omgjort til galle å bli utnyttet for fordøyelsen.

Hint

  • Kontakt lege før du tar fatt på kosttilskudd og starter selv behandlinger for høyt kolesterol.