Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hemorroider Pain

Hemorroider er hovne blodårer i og rundt anus. De kan vises som små røde klumper. Hemorroider er svært smertefullt og kan til og med føre til at noen rektal blødning. Det er best å begynne å behandle dem så snart som mulig, slik at du ikke lenger er i smerte. Behandling vil også gjøre hemorroider forsvinne raskere.

Aloe Vera

Aloe vera er kjent for sine helbredende evner. Den kommer i form av en juice du kan drikke, og en gel du kan bruke topically hvor som helst på kroppen din. Aloe vil ikke bare jobbe for å helbrede din hemorrhoid, det vil også berolige hemorrhoid og lindre smerten. Bare kjøpe en flaske med gel på apotek eller varehus og sette gel direkte på hemorrhoid. Gjør dette flere ganger per dag, eller når du føler ubehag eller smerte.

Sinkoksid

Sinkoksid kommer i en krem ​​tilgjengelig på apotek og apoteker. Sinkoksid gjør to ting. De arbeider for å helbrede din hemorrhoid ved å redusere betennelser og lindrer smerte. Vask og tørk anus og deretter sprute litt sink oksid på en bomullsdott. Tørk deretter bomullsdott på hemorrhoid. Gjør dette flere ganger per dag.

Witch Hazel

Trollhassel er svært billig og vanligvis er å finne i midtgangen med rubbing alkohol og hydrogen peroxide. Du kan også få det i små runde pads. Hell trollhassel på en bomullsdott, eller bruke en av putene. Tørk den sjenerøst på hemorrhoid. Trollhassel er veldig kul og lindrer hemorrhoid. Det reduserte også betennelse, som vil kvitte seg med noe av smerten. Det er trygt å bruke så ofte som nødvendig.