Digidexo.com

Hjemmelaget Gnat Repellent

Hjemmelaget Gnat Repellent


"Gnats" folkemunne refererer til noen av flere typer av små fluer som biter, sverme eller på annen måte irritere mennesker, inkludert mygg, knott og fruktfluer. Mens mange kommersielle repellents, ofte DEET-basert, er på markedet, kan noen enkle hjemmelagde oppskrifter eller vanlige husholdningsprodukter tilby billigere og mindre giftige løsninger.

Kropps Repellents

Kanskje den mest skånsomme form av impregnert og brukes på hud eller klær, er en blanding av en spiseskje av vanilje til en kopp vann. På grunn av sin ufarlige natur, kan du enkelt bruke denne blandingen rundt sensitive områder som øyne og ører. Den behagelig lukt er en ekstra bonus. Oppbevar overflødig i en tett dekket beholder.

En oppskrift populære i Storbritannia kombinerer et forhold på fire spiseskjeer baby olje til en spiseskje med Dettol. Dettol er en over-the-counter antiseptisk væske vanlig i Storbritannia, men kanskje lettest tilgjengelig for kjøp på nettet i USA

Du kan også prøve en spritz av sitrusfrukter juice, eller essensielle oljer som citronella, peppermynte, furu eller eukalyptus. Fortynn essensielle oljer med vann i en liten sprayflaske og anvendelse etter behov. Husk at bare litt eterisk olje går en lang vei, så bare legge til et par dråper til flasken med vann.

Flere mygg-Away Tips

I ditt eget hjem eller verksted, er det flere teknikker du kan bruke for å minimere mygg tall.

Først holde den ren. Råtnende frukt, grønnsaker, søppel og matrester kan tiltrekke fruktfluer både innendørs og utendørs. Dekk kompost og finne den unna uteservering og oppføringer.

For det andre, være bevisst på utendørs belysning på verandaer og i nærheten døråpninger som kan tiltrekke mygg. Bytt utendørs lyspærer med natrium versjoner for å redusere attraktiviteten til insekter.

Tredje, være oppmerksom på eventuelle områder med stillestående vann: blomsterpotter, takrenner, leker og dekk. Selv slike små bassenger kan være effektive barnehager for mygg larver. Mygg kan også hekke i fuktig jord eller plantemateriale, så ta sodden forhold som fullstendig som mulig: rake løpet våte blad matter og endre soggy jord med sand.

Hvis du har en kronisk mygg problem, kan holde hagen din ryddig gå en lang vei mot å løse det.