Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en øreflippen Infeksjon

En øreflippen infeksjon er betennelse i den myke nedre del av ytre øret. Bakterier som normalt finnes på huden, for eksempel stammer av stafylokokkbakterier, inn gjennom en pause. Når du er inne, de formerer seg og spre seg. Selv om en matbit eller skade kan føre til en øreflippen infeksjon, er den vanligste årsaken til en infisert øre piercing. Hvis du mistenker at du har en infisert øreflipp, det er skritt du kan følge for å behandle det.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene på en øreflippen infeksjon, inkludert rødhet og hevelse. En infisert øreflippen kan også føle seg øm å ta på eller banke med smerter. I noen tilfeller vil en infisert øreflippen utsondre gulaktig puss, noe som kan tørke og vises som skorpe langs øredobb hull eller sprekker i huden.

Steriliser den infiserte øreflippen med hydrogen peroxide eller rubbing alkohol og tørke grundig. Påfør antibiotika aktuell krem, for eksempel Neosporin. Vurdere å fjerne eventuelle nylig installerte øret smykker og ha området re-gjennomboret etter øreflippen infeksjon klarner opp.

Se helsepersonell umiddelbart hvis betennelsen sprer seg utover den infiserte øreflippen. Du bør også søke medisinsk behandling hvis utvikle en feber eller hvis du ikke ser en bedring i den infiserte øreflippen 48 timer etter at du har startet behandling. Dette er tegn på infeksjon har utviklet komplikasjoner og vil kreve fjerning av øret smykker samt legehjelp.

Tips og advarsler

  • Øreflippen infeksjoner fra hull i ørene kan ofte forebygges. Se Resources.
  • Allergi mot visse metaller i øret smykker er ofte forvekslet for en øreflippen infeksjon. Hvis symptomene kommer tilbake når du putter i visse typer øre smykker, kan det være en allergi.