Digidexo.com

Hvordan Stopp Chewing Gum

Hvordan Stopp Chewing Gum


Mennesker har tygget tyggegummi eller tyggegummi-lignende stoffer siden begynnelsen av tid. Det er bevis for å tygge på klumper av harpiks for nytelse som kan dateres tilbake til forhistorisk tid. Tyggegummi triks kroppen til å tro det kommer til å få mat, derfor magen begynner å slippe fordøyelsesenzymer. Dette kan føre til magesmerter, kjevesmerter og oppblåsthet blant andre helsemessige bekymringer. Selv om tyggegummi kan virke som en viktig del av dagen, er det viktig å bryte den onde sirkelen for å opprettholde en sunn fordøyelseskanal og sunne tenner.

Bruksanvisning

•  Prøv å avvenne deg av tyggegummi. Som enhver avhengighet, må du virkelig ønsker å slutte for å bryte fri for vane. Hvis du tygger en pakke om dagen, for eksempel begynne å tygge 3/4 av en pakke, og deretter 1/2 en pakke, så et par stykker, etc. Prøv også å kutte ned tiden du bruker på å tygge tyggegummi. For eksempel, hvis man normalt tygge tyggegummi i 30 minutters intervaller prøve avtagende tyggetiden til 20, 15, 10 og fem minutter.

Finn sunne alternativer å tygge på når du går glipp av følelsen av å tygge. Mints er ofte anbefales når folk prøver å slutte å røyke, og kan også være effektiv på å hjelpe bryte en tyggegummi vane. Skifte tyggegummi med andre sukkerholdige stoffer som godteri, men vil trolig ha samme effekt som tyggegummi i at du er belegg på tennene og tannkjøttet med sukker. Gulrot og stangselleri er to alternativer for sunne tygge alternativer.

Se inn hypnose dersom du ikke kan synes å bryte din vane. Selv om det ikke fungerer på alle mennesker hypnose har blitt brukt som et effektivt verktøy for å slutte å røyke blant andre dårlige vaner, inkludert tyggegummi. Grundig forskning hypnose alternativer i ditt område for å sikre at du finner en hederlig hypnoterapeut.

Tips og advarsler

  • Det finnes mange sunne alternativer til tyggegummi hvis du tygger det å friske pusten, for eksempel fersk persille og fennikel frø.
  • Mange typer tyggegummi inneholder kunstige smaks- og giftige kjemikalier. Propylgallat er en antioksidant konserveringsmiddel som forlenger levetiden til oljer og fett, og finnes det tyggegummi. Det er en potensiell kreftfremkallende i henhold til Ask Menn informasjon om farlige kjemikalier i matvarer.