Digidexo.com

Hvordan Stopp demente, fra avkledning

En person med demens kan ikke anerkjenne upassende oppførsel som avkledning. En person som ønsker å disrobe er vanlig med demens, og er ikke tenkt som et tabu. Familiemedlemmer kan føle seg flau av en elsket ens atferd - det er viktig å huske en person med demens er ikke forsøker å være provoserende eller forårsake sensasjon. Personen kan ha rett og slett glemt hva hensiktsmessig sosial atferd er, og kan trenge omdirigering. Stoppe en demens pasienten fra avkledning ved hjelp av flere ulike teknikker.

Bruksanvisning

•  Rolig men raskt ta personen inn i et privat område til oppreisning. Husk å aldri refse en person for disrobing; loven av disrobing er vanlig og er en del av sykdomsprosessen tar påvirke. Forsiktig fraråde atferd og gi påminnelser om å holde kledd, antyder Alzheimers Disease International.

Se å se om personen er varm eller ubehagelig. Har personen fortsette å kle av seg når man bærer en viss klesplagg? Ta av flere lag med klær for å kjøle ned pasienten.

Assist pasienten på toalettet --- kan pasienten behov for å urinere. Spør pasienten om han trenger å bruke toalettet. Lag en tidsplan for toalett turer for å unngå disrobing og potensielle inkontinens.

Bruk omdirigering, slik som å gi pasienten en matbit eller spille musikk, for å holde hennes sinn av av disrobing. Gi en hånd massasje med eteriske oljer som lavendel til hjelp i avslapping --- disrobing kan være et tegn på økt angst. Spille et slag kort eller se gjennom gamle fotografier for en sjanse til å mimre.

Ta pasienten til soverommet hans og foreslå ligge ned hvis disrobing skjer i kveldstimene --- pasienten kan rett og slett være å bli sliten. Hjelpe ham med å endre i pyjamas eller en nattkjole.

6. Har pasienten bære spesielle klær designet for demente som fraråder kler av seg. Se etter ett stykke antrekk som zip opp i ryggen, ligner på en jumpsuit. Velg klær som er en størrelse større enn normalt klær for optimal komfort. Se etter klær laget av enkle konstruksjoner uten lommer, knapper eller glidelås på forsiden av plagget. Lokale medisinsk forsyne butikkene og medisinsk forsyning nettsteder selger forskjellige størrelser og farger.