Digidexo.com

Hvordan overvinne Constant Snacking

Hvordan overvinne Constant Snacking


En solid kosthold og mosjon rutine kan bli beseiret av over-snacking. Mens det kan ta en time å brenne av 500 kalorier, kan du enkelt konsumere disse 500 kalorier fra en 10-minutters snack. Trangen til å snack er vanligvis noe som er uplanlagt og kan plutselig sette deg over ditt daglige kaloriinntak. Ikke bare snack mat smaker godt, men fordi det er billig og enkelt å tilberede, er det mer sannsynlig å være tilgjengelig. Hver vellykket diett må ha en solid anti-snacking plan i kraft for å holde deg på sporet og bort fra fristelsen.

Hvordan overvinne Constant Snacking

•  Ikke kjøp snack mat. De er allerede forberedt og lett å ta med, noe som gjør dem lett tilgjengelig i et øyeblikk av svakhet. Du er mye mindre sannsynlig å snack på mat som du må lage mat.

Spis godt balanserte måltider som består av en porsjon karbohydrater, en porsjon protein og en grønnsak. Karbohydrater fordøye raskt og gi kroppen rask energi for dagen. Forsømmer å spise karbohydrater skaper energiunderskudd. Kroppen din kjemper disse underskuddene ved å gjøre du føler deg sulten, forårsaker du å søke mer mat til energi. Protein tar lengre tid å fordøye enn karbohydrater, så det gjør at du føler deg mett lenger. Grønnsaker inneholder fiber som utvides i magen for å føle deg full.

Spis minst tre velbalanserte måltider om dagen på en konsistent daglige timeplan. Dette får kroppen din inn i en rytme. Det "vet" når du får næring igjen, så det får ikke panikk og sende mat cravings til magen som få deg til å føle behovet for å snack. Å spise seks små måltider om dagen er ideelt fordi det holder metabolismen går og gir deg en jevn strøm av næringsstoffer. For mange, men dette kan være upraktisk.

Drikk åtte 8-unse glass vann om dagen. Mange matvarer inneholder vann, så appetitten er ofte et tegn på at kroppen din prøver å få vann gjennom kostholdet ditt. Vann er også viktig for fiber for å føle deg full. Når fiber du spiser har nok vann til å få plass til det, utvides fiber og tar opp mer plass i magen.

Tygg sukkerfri tyggegummi når du får et sug. Den konstante tygge tilfredsstiller din trang til å spise uten å forbruke noe mat.

Børst tennene dine når du føler for snacking. En minty, frisk munn ikke kombinere godt med de fleste snack mat. Snack vil ikke smake godt, noe som gjør det enkelt å sette maten ned og gå unna.