Digidexo.com

Hvordan redusere bryststørrelse uten kirurgiNår du ser på sporene etset inn i skuldrene fra BH-stroppen, tanken krysser tankene dine til å få brystreduksjon. Så du pause, som du tenker på traumer av å gå under kniven, blir innlagt på sykehus, kostnadene og alle de andre ulempene med kirurgi. Her er en annen måte å takle å være for busty.

Hvordan redusere bryststørrelse uten kirurgi

•  Du har sikkert allerede prøvd alle slags BH, prøver å finne noe mer komfortabel og som ikke skubbe din over-sized brystene ut enda mer. De synes å være de mest iøynefallende trekk allerede.

Få BH som er riktig cup størrelse. Søle ut kantene, gjør bare din byste mer klumpete utseende. Søk etter de med ekstra brede stropper for å fordele vekten på skuldrene. Se etter ordet "minimizer" på pakken. En minimizer-BH generelt distribuerer byste i en flatere måte i stedet for den vanlige BH som setter det hele ut foran.

Du vil se online noen urte kremer som er ment å redusere bryststørrelse. Ah, kom igjen, gjør de egentlig tror vi vil falle for det? Du kan sjekke annonsene ut, men jeg er veldig skeptisk til at du vil se noen resultater for dine penger.

Ok, her er den nederste linjen på å redusere din bryststørrelse uten å gå for kirurgi. Det innebærer å miste vekt. Jepp, jeg vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Når jeg har vært vellykket i å slippe ti eller femten pounds, de første stedene å trimme opp er mine bryster og magen min. Jeg kan bare forestille seg hvor mange BH størrelser jeg kunne gå ned hvis jeg ville miste 30 til 40 pounds.
Velg et program (øvelse mer, kutte ned på høy fett mat, uansett) og gå for det. Du vet du har lykkes når du kan komme tilbake inn i mindre størrelse BH og topper. Du vet når du er back-skli når du begynner å søle ut av dem igjen. Tid for å kutte ut pommes frites og komme tilbake til din vandre igjen.
Jeg skal jobbe på det også.

Hint

  • Lykke til med å få ned vekten og redusere størrelsen på bysten.
  • Denne artikkelen betyr ikke å antyde at store busted kvinner er overvektige. Jeg bare synes at i min erfaring, noen ekstra vekt jeg legger på dukker opp i området av min bust. Kvitte deg med overflødig vekt bør bidra til å redusere vekten bæres på brystet også.