Digidexo.com

Alternativ behandling for leukemi

Leukemi er en form for kreft kjennetegnet ved unormal produksjonen av hvite blodceller. Nitti prosent av barn lider av akutt lymfatisk leukemi (ALL), en form som utvikler seg raskt. Ifølge University of Maryland Medical Center, har en naturlig behandlingsstrategi en kombinasjon av urter, homeopati, kosttilskudd, kosthold og akupunktur. Disse behandlingene er best brukt i kombinasjon med standardbehandling.

Viktig behandling Informasjon

Leukemi er en svært kompleks cancer behandling med hengsling av flere faktorer. Du bør jobbe med et behandlingssenter og / eller en lege med erfaring i å håndtere denne spesielle formen for kreft. Ved hjelp av alternativ behandling i behandling av kreft er kontroversielt. Mange leger tror ikke at de er effektive, og at, i noen tilfeller, de kan også interferere med vanlige behandlinger. Hvis du er interessert i å bruke naturlig terapi som en del av ditt barns behandlingsregime, er det beste alternativet til å jobbe med en lege som er åpne for og kunnskap om naturlige behandlinger. Du bør alltid la legen få vite om eventuelle kosttilskudd eller behandlingsmetoder du bruker i tillegg til konvensjonell kreftomsorgen. Oppsøke lege for å fastsette egnede barnas doser av noen kosttilskudd som er nevnt nedenfor.

Kosttilskudd og urter

En daglig multivitamin kan sikre tilstrekkelig inntak av de viktigste vitaminer og mineraler. Probiotika kan øke immunitet og fremme gastrointestinal helse, som begge kan bli svekket av konvensjonell kreftbehandling. Omega-3 fettsyrer, som de fant i fiskeolje, redusere betennelser. Vitamin C gir antioksidant støtte. L-theanine støtter nervesystemet.

Grønn te, reishi sopp og oliven blad ekstrakt gi kreft effekter og styrke immunforsvar. Du kan bruke grønn te enten i kapsel eller te form, mens reishi sopp er tilgjengelig i kapsler eller flytende ekstrakt. Oliven blad er lettest tilgjengelig i tablett- eller kapselform. Melk tistel hjelper leveren å filtrere ut giftstoffer og andre skadelige stoffer; bruke kapsler eller tabletter. Melk tistel kan forårsake mild diaré når først brukt.

Homeopati

Ifølge University of Maryland Medical Center, er det ikke mye forskning å undersøke bruk av homeopati i behandling av kreft. Homeopatiske behandlinger er basert på en rekke individuelle faktorer, som personlighetstrekk og andre helseproblemer, i tillegg til hoved tilstanden som behandles. Hvis du er interessert i å integrere homøopatiske behandling, bør du rådføre deg med en profesjonell homeopat. Universitetet anbefaler følgende rette for å håndtere bivirkninger av strålebehandling. Radium bromatum kan lette bivirkninger av strålebehandling, spesielt hvis det er ledsaget av følelser av leddgikt.

Diett

Et sunt kosthold er en hjørnestein i enhver alternativ behandling regime. Spis mye frukt og grønnsaker som er rike på antioksidanter og andre kreft-bekjempelse stoffer. Bær og cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og blomkål er spesielt god. Lage mat med sunne oljer som oliven og raps. Eliminere raffinert mat som hvitt pasta og brød samt sukker. Redusere forbruket av rødt kjøtt og mål for sunnere proteinkilder som soya, bønner og kaldtvannsfisk.

Akupunktur

Akupunktur er kanskje ikke i stand til å behandle leukemi direkte, men det er positive tiltak mot bivirkninger av konvensjonell kreftbehandling er godt dokumentert. Det kan lindre ting som trøtthet, kvalme og smerte. Sørg for å se en lisensiert akupunktør.