Digidexo.com

Aquamarine Crystal Healing

Aquamarine er en halvedle stein av Beryl variasjon, noe som gjør det relatert til smaragder. På grunn av sin blek blå-grønn farge det har vært forbundet med vann siden antikken. Navnet er avledet fra det latinske ordet for "vann" og "sjø". Blågrønne perler har blitt funnet i gamle egyptiske mumie groper. Romerne var de første til å registrere bruker for blågrønne edelstener som en helbredende agent.

Som en Healing Agent

Fordi water er forbundet med vann, er det antatt å ha helbredende krefter over de områder av det menneskelige legeme i forbindelse med vann og rensing. Dermed er gemstone brukes i krystall healing ritualer gjelder saker i nyrer og blæren eller arbeider med vann (eller væske) oppbevaring. Krystallen blir brukt for sine diuretiske egenskaper og evne til å opprettholde en riktig balanse av fluid i kroppen. Som i antikken, er steinen fortsatt anses nyttig i arbeidet med kroniske problemer, de fleste spesielt de som er knyttet til fordøyelsesproblemer. Drikkevann der en aquamarine har blitt nedsenket antas å bidra med en sur mage. Det kan også hjelpe med magesår og andre betennelser. Moderne krystall healere også bruke aquamarine å håndtere kjertelsykdommer og som et hjelpemiddel i å opprettholde sunne øyne.

Andre Healing Fordeler

Fordi aquamarine er forbundet med halsen chakra, iført en aquamarine kjede antas å kurere sår hals eller til og med betennelse i mandlene. Aquamarine kan også hjelpe med tannpine eller smerter i kjeven generelt. Iført eller stirrer inn i perlen er sagt å produsere en beroligende effekt. Dermed aquamarines lette psykiske problemer, så vel som fysisk. Aquamarine er bra for psykisk stress. Det letter depresjon og sorg ved å forsiktig brighte aura. Det kan skjerpe hukommelsen og forbedre mental klarhet og høyne bevisstheten på alle nivåer. Mens beroligende sinnet, det stimulerer også kreativitet. Og drikking blågrønt vann er tenkt å reversere aldringsprosessen. Aquamarine er også slitt for å forbedre blodsirkulasjonen.

Magiske bruksområder

Aquamarines er sagt å ha mottakelig energi og er styrt av månen. Deres element av påvirkning er selvsagt vann. De er sagt å tilegner brukeren med psykiske krefter og følelser av fred og mot. De er også anvendes for rensing. En enkel tinktur kan gjøres ved å la en aquamarine i et glass vann under fullmåne. Det bør sitte på denne måten i tre timer. Deretter fjerne stein og drikke vannet både for rensing fordeler og å høyne psykisk bevissthet. Som det har vært siden antikken, er aquamarine båret som en beskyttende amulett mens seiling eller flyr over vannet.