Digidexo.com

Slik Cure negl sopp hjemme

Slik Cure negl sopp hjemme


Når sopp eller bakterier inn i negl seng gjennom en sprekk i neglen eller neglebåndet, kan resultatet være utviklingen av negl sopp. Negl sopp er mulig å behandle, men i mellomtiden kan være skjemmende, ubehagelig og pinlig. Selv om det er reseptbelagte behandlinger for negl sopp, kan du bruke rimeligere behandlingstilbud hjemme for å kurere det.

Symptomer på negl sopp

Infiserte negler vil sakte bli tykkere og mer skjør. Den skjørhet kan føre dem til å bli fillete eller mer utsatt for splitting og brekkasje. Som soppinfeksjon fortsetter fremgangen, kan neglene bli bulkete og mørkere i fargen. Til slutt, kan en tilstand som kalles onycholysis utvikle, forårsaker negler å skille fra neglesengen. I tillegg til å være smertefullt, kan onycholysis resultere i en ubehagelig lukt rundt neglene.

Naturlig antibakteriell behandling

Hvit eddik er et naturlig antibakteriell som du kan bruke til å kurere negl sopp hjemme. Bløtlegg de berørte negler daglig med en blanding laget av en del hvit eddik og to deler vann i 15 minutter hver dag for å hjelpe ødelegge bakterier. Hvit eddik er trygt å bruke, men hvis det irriterer huden din, kan du redusere behandlinger til tre ganger hver uke. Eddik suge behandlinger som fungerer sakte og kan ta seks til åtte uker for å hjelpe deg å bli kvitt soppen.

Natural Soppdrepende Treatment

Tea tree olje, som kommer fra Melaleuca treet, besitter naturlig soppdrepende, antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Den blir også brukt til å behandle andre lidelser, som for eksempel ringorm, og kan brukes til å hjelpe deg med å bli kvitt negl sopp også. Pinne ufortynnet tea tree olje over og rundt de infiserte negler for å drepe sopp og bakterier. Denne behandlingen kan brukes tre ganger hver dag i seks til åtte uker, eller til spiker sopp er borte.

Hindre Return of negl sopp

Når du har behandlet og fått kvitt negl sopp, kan du ta visse forholdsregler for å hindre sin retur. Fil neglene korte og holde dem rene til enhver tid slik at bakterier ikke kan samle under eller rundt neglene. Bruk gummihansker når hendene vil være i vann i lengre perioder av gangen. Hvis du må få manikyr, sørg for å se en hederlig manikyristen å unngå å få spiker sopp der. Når du er i tvil, kan du ta med din egen sterilisert manikyr implementerer i stedet for å stole på manikyristen å sterilisere hennes egen.