Digidexo.com

Hvordan Svart Kvinner Kvitte seg med Ansiktshår uten at det ser Merkbar?

Hvordan Svart Kvinner Kvitte seg med Ansiktshår uten at det ser Merkbar?

Introduksjon

Hvis du er en svart kvinne, vil du møte vanskeligheter når det gjelder å kvitte deg med ansiktshår. Hvorfor? Foruten det faktum at håret vokser i krøllete, har en tendens til svart hud til å være ekstra følsom og utsatt for flare-ups og arrdannelse. Så du må velge dine ansikts hårfjerning produkter med omhu. De bør være de som ikke forlater noen merkbare karakterer, men gir deg ønskede sluttresultatet.

Facial Hårfjerning Process: Wax

Å få en voks jobb er en måte for en svart kvinne for å fjerne ansiktshår uten merkbare merker. De fleste skjønnhetsbutikker tilbyr denne tjenesten. En hårfjerning spesialist vil gjelde en varm voks løsning til ansiktet ditt og fjerne overflødig hår med papir. Det er en prosess som fungerer godt på svart hud, fordi voks løsningen er skånsom og ikke full av kjemikalier.

Facial Hårfjerning Process: Herbal Supplement

Urte kosttilskudd er et annet alternativ for hårfjerning for en svart kvinne. Kalo er en merkevare som selger milde hårfjerningsprodukter og en urte supplement som stopper hårvekst. Ved å bruke epilator system (trekker håret ut fra hårsekken røtter) som tilbys av Kalo og urte supplement, kan du kvitte deg med skjemmende hår uten å etterlate seg arr.

Facial Hårfjerning Process: hårfjerning Lotion

Over-the-counter hårfjernings lotions pleier å fungere godt på sort hud. Nair er et populært produkt fordi det gir en fuktighetskrem spesielt for ansikts hårfjerning som fungerer godt på sensitiv hud. Bare bruke en varm vått håndkle til ansiktet ditt før påføring av fuktighetskrem for å åpne opp porene, og tilsett lotion. Det vil gi deg de beste resultatene uten noen merkbare merker på huden din.

Facial Hårfjerning Process: Elektrolyse

Elektrolyse er en annen metode en svart kvinne kan bruke for å bli kvitt ansikts hår uten at det er merkbar. Elektrolyse bruker varme og kjemikalier for å døyve og fjerne ansiktshår. Total, det vil lysne noe hårvekst og også fjerne det ved røttene. For de fleste svarte kvinner, er elektrolyse trygt, men det er best å få en behandling i et testområde først før du gjør det over hele ansiktet.

Facial Hårfjerning Process: Plukker og oral medisin

En svart kvinne som er bare å begynne å se ny hårvekst kan doble opp på håret plukker og tar en foreskrevet oral medisin. Bruk av pinsett og Flutamide, et medikament som bremser hårsekken vekst, vil bidra med ansikts hårfjerning og forebygging av fremtidig hårvekst. Det er en enkel kombinasjon som ikke etterlater noen ansiktsmerker.

Konklusjon

Overall, svarte kvinner trenger å konsentrere seg om å prøve noen forskjellige prosesser for ansikts hårfjerning og bruke den som er best for dem. Det er en elimineringsprosess som kan ta tid, men vil være verdt det til slutt.