Digidexo.com

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?


Hvis en mat kan gjøre en kvinne gevinst brystvev, ville supermarked hyller være bare av det på kort tid. I vår kultur, hvor ingenting symboliserer femininitet så mye som den kvinnelige bryst, vil noen enkel vei til en større barm alltid være en sikker selger. Det er sant at noen matvarer ikke inneholder hormonet lignende stoffer som kan påvirke brystene, men hvis voksende større bryster var dette enkelt, mange kosmetiske kirurger ville bli arbeidsledige.

Time Frame

En kvinnes bryst vev vokser mest dramatisk i puberteten når østrogennivået pigg. Også i ungdomsårene, andre hypofysehormonene gjør østrogen reseptorene i brystvevet spesielt følsomme for østrogen, noe som resulterer i en gevinst i brystvev som ikke kan dupliseres senere i livet. Andre faktorer som påvirker bryststørrelse, nemlig fett disposisjon på kroppen. Kvinner som har mer fett i brystområdet vil ha større bryster. Imidlertid er fett i brystområdet atskilt fra funksjonelle brystvev, og reagerer ikke på hormoner annerledes enn fett andre steder på kroppen.

Betydning

Dersom østrogennivået øker senere i livet, enten naturlig --- som i svangerskapet, eller på bestemte tider i en kvinnes eggløsning syklus --- eller gjennom østrogentilskudd, brystvev vil hovne opp, men økningen i størrelse avtar når østrogennivået reduseres igjen . I svangerskapet, står samlet kroppsfett gevinst for mye av bryststørrelse øke kvinners opplevelse.

Potensiell

Selv om gonadal hormonet østrogen finnes bare i dyr, inneholder visse planter andre svært lignende kjemikalier. Disse er kalt fytoøstrogener. Fytoøstrogener er igjen delt inn isoflavonoids, flavonoider og ligniner. I menneskekroppen, fytoøstrogener oppfører seg svært mye på samme måte som human østrogen. Derfor kan spise mye av fytoøstrogener stimulere brystvev.

Typer

Noen matvarer som er høy i fytoøstrogener er soya mat, linfrø og sesamfrø. Hvitløk, tørkede aprikoser, søte poteter, granatepler, hummus, olivenolje og peanøtter inneholder noen fytoøstrogener, men mye mindre enn linfrø eller soya. Urte kosttilskudd som inneholder fytoøstrogener er så Palmetto, dong quai, rødkløver og wild yam.

Betraktninger

Foruten å være solgt som ment bryst vekst kosttilskudd, er fytoøstrogener spioneringen for deres potensielle evne til å redusere symptomer på østrogenmangel og overgangsalder. Noen tilhengere av fytoøstrogener selv mener fytoøstrogener kan bidra til å forhindre bentap etter overgangsalderen. Imidlertid kan fytoøstrogener stimulere østrogenfølsom brystkreft celler. Så kvinner som har brystkreft, eller som er i risiko for brystkreft, ikke bør spise mye av phytoestrogen-rik mat.

Fordeler

Spiser veldig store mengder phytoestrogen matvarer kan føre til en liten brystvevet hevelse. Men verken østrogen eller fytoøstrogener vil føre til en dramatisk gevinst i brystvev. Dessuten vil konsumere fytoøstrogener i puberteten ikke endre den ultimate størrelsen på en kvinnes bryster, siden bryststørrelse er i stor grad genetisk bestemt.