Digidexo.com

Hvordan kjøpe Toric kontakter på nettet

Hvordan kjøpe Toric kontakter på nettet


Bestillings toriske kontaktlinser på nettet er ikke komplisert, men innebærer ekstra oppmerksomhet på detaljer fordi det er mer informasjon på resept. Toric linser er for personer med astigmatisme, som er en uregelmessig krumning av hornhinnen, i tillegg til nærsynthet og langsynthet. Toriske linser hjelpe med uskarphet og fokusere på grunn av krumningen av hornhinnen.

Hvordan kjøpe Toric kontakter på nettet

Bekreft Prescription

Finn utløpsdatoen for din resept. Kontaktlinser kan bare bestilles før utløpsdatoen, som normalt ligger i nærheten av legens signatur.

•  Finn riktig selger. Det er mange selskaper på nettet som selger kontakter, for eksempel 1800contacts.com og Lens.com. De fleste lager flere typer linser. Finn eller søk på nettet for kontaktlinse selger du foretrekker å bruke.

•  Legg merke til resept for begge objektivene. Alle optiske resepter er skrevet som OD og OS; OD er ​​for høyre øye, OS er for det venstre øyet.
I den rekkefølgen skjermen, skriv inn basiskurve (BC), diameter (Dia.), Strøm, sylinder (Cyl), og aksen for hvert objektiv. Også angi hvor mange bokser du ønsker for hvert øye.

Fyll ut shipping og annen informasjon skjema. Online selgere ber om at du oppgir navn, sted og telefonnummer til øyelegen. De fleste nettsteder har søkene tilgjengelig hvis du ikke vet legens nummer. Den elektroniske selgeren vil ringe legen din i løpet av en dag for å verifisere resept. Du har også muligheten til å fakse resepten.

Send inn betaling. De fleste selskaper aksepterer kredittkort, debetkort eller brukskonto informasjon.

Hint

  • Hvis du er usikker på din resept eller har spørsmål, de fleste online kontaktlinse selskaper har kundeservice representanter tilgjengelig for å hjelpe deg. Bestill kontakter flere uker før du faktisk trenger dem for å unngå linsene er utsolgt.
  • Kontroller at linsene er riktig resept før du åpner hetteglassene. Kontaktlinser er regulert av Food and Drug Administration og kan ikke returneres eller byttes hvis åpnes, med mindre de er defekte.