Digidexo.com

Om Coconut Oil Diet

Når du følger kokos olje diett, må du gjøre noen endringer i kostholdet. Fjerning av vanlige fett fra kostholdet ditt og tillegg av kokosolje representerer den mest radikale endringen. Men, trenger du ikke bruke oljen bare som en erstatning; Dette produktet av kokosnøtt er også et supplement.

De Nyttig Fatty Acids

Kokosolje er den eneste frisk mettet fett. Den inneholder MCFA-eller mellomlange fettsyrer. Ifølge School of Dietetics og Human Nutrition ved McGill University, er MCFA er raskere oksidert i leveren, og denne prosessen gjør større energiforbruk.

En Holdbar Oil

Dietten kaller for deg å lage mat med kokosolje. I motsetning til andre oljer, kan kokosolje tåle ekstrem varme uten å bryte ned. Det vil heller ikke harskne hvis venstre ved romtemperatur i lengre perioder.

Funksjoner

Kokosolje er høy i mettet fett, men det assimilerer lett i kroppen (i motsetning til andre mettet fett). På grunn av dette, gjør bukspyttkjertelen mindre arbeid og lider mindre stress mens bryte ned oljen.

Bruke Oil

Ta 2 til 3 ss. av kokosolje om dagen som et supplement til kosthold. Tilhengere av dietten hevder at regelmessig bruk fremmer vekttap, bekjemper infeksjoner og sykdom og for øker immunitet. Men disse påstandene ikke ennå nyte støtte fra definitive vitenskapelige studier

Kjøp den beste

Hvis du prøver dietten, kjøpe økologisk extra virgin kokosolje. Beslutningstakere bruker den høyeste kvalitet kokosnøtter til å produsere dette minimalt bearbeidet produkt.

Potensiell

Kokosolje er også direkte påføres huden. Den kan brukes fiende massasjer og det holder huden glatt og myk.