Digidexo.com

Hvordan behandle Glaukom med alternative løsninger

Grønn stær er en øyesykdom som skyldes økt fluidtrykk på øyet, påvirker den optiske nerven. Du kan lide av en av to typer glaukom. Åpenvinkelglaukom er den vanligste og symptomer, for eksempel tåkesyn, se "glorier" og hodepine kan ikke engang bli opplevd før utbruddet av synstap. Lukket vinklet glaukom, anses å være en nødsituasjon tilstand, er mer alvorlig og kan være preget av ekstremt ødeleggende hodepine, elever som blir faste, et tap av sidesynet, kvalme og oppkast. Det er viktig å få øynene sjekket på en årlig basis, for å fange glaukom i de tidligste stadier. Din øyelege kan anbefale alternativer, inkludert kirurgi. Hvis du er i de tidlige stadier av sykdommen, men kan det være lurt å prøve noen alternative løsninger for å bidra til å lette din tilstand.

Hvordan behandle Glaukom med alternative løsninger

Senk øyet væsketrykket ved å ta 2000 milligram av vitamin C på en daglig basis. Konsultere legen din før du tar vitamin C-tilskudd hvis du er gravid, tar betablokkere, kreft medisiner, diuretika, nitrater, antibiotika, eller warfarin eller er på en aspirin diett. Ammende bør ikke ta vitamin C, uten legens råd.

Ta en Ayurdevic tilnærming til lettelser dine glaukom symptomer. Tilsett 1 ts. av punarnava, en indisk urt til en kopp varmt vann, sil det og nippe til den anstrengte blanding for å hjelpe gradvis lette trykket på øynene dine. Visse matvarer bør ikke spises når du tar Ayurdevic urter, for eksempel meieriprodukter og koffein, som de svekker urt effektivitet. Sjekk med legen din før du tar punarnava, hvis du er på medisiner for diabetes, diuretika, antikoagulantia eller medisiner for hjertesykdom. Gravide og ammende kvinner bør ikke ta denne urten.

Vurdere å ta blåbær kapsler. Blåbær er en søt sort bær felles for deler av Europa og har lenge vært brukt til å behandle synsproblemer. Bruk dosering, som ledes av produktet du velger. Det er best å snakke med legen din før du bruker blåbær, hvis du er gravid eller tar blodfortynnende medisiner. Blåbær bør helt unngås hvis du er sykepleier.

Tenk om bruk av rutin kosttilskudd som en alternativ behandling, siden det bidrar til å forbedre øyevevet. Rutin er en bioflavonoid, som er et stoff som kommer fra sitrus frukt rinds, og har sterke antioksidantegenskaper. Følg instruksjonene på produktet du velger. Hvis du opplever brystsmerter, svimmelhet eller utslett, kan det tyde på en allergi mot rutin. Slutt å bruke den umiddelbart og søke medisinsk hjelp, hvis tilstanden blir verre. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta rutin. Noen tar en reseptbelagte medisiner eller blir behandlet for en alvorlig sykdom bør rådføre seg med legen din før du tar rutin.

Kontroller varm fennikel te og sette tre dråper i den berørte øyet, med dråpeteller. Gjør dette tre ganger hver dag for å lette trykket og belastningen på øynene.

6. Slutte å røyke. Dette er en vane som forverrer symptomene på glaukom. Komme inn i et godt program som kan hjelpe deg å bryte røyking vane og sette deg på en mye sunnere bane.

Hint

  • Mens du tar disse rettsmidler, bør du likevel se din øyelege.
  • Hvis symptomene blir ekstrem, bør du søke akutt hjelp.
  • Disse midler er kun for voksen bruk.