Digidexo.com

Fibromyalgi High Protein Diet

Ifølge Sharon Ostalecki, Ph.D., grunnlegger av nonprofit HOPE (Hjelper vår smerte og utmattelse, Inc.), som har som oppgave det er å fremme en større forståelse av fibromyalgi, bør lider av fibromyalgi legge mer proteinrik mat til sin dietter. Proteiner som fisk / skalldyr, melk, magert kjøtt, svinekjøtt, egg og kylling inneholder essensielle aminosyrer som er viktige for god muskel helse. Vegetabilske proteiner har færre essensielle aminosyrer, noe som gjør dem mindre nyttig til fibromyalgi pasienten. Den ideelle oppskrift for bekjempelse av symptomer på denne sykdommen er en blanding av vegetabilske og animalske proteiner.

Protein og Fibromyalgi

Fibromyalgi påvirker rundt 6 millioner amerikanere. Etter en høyproteindiett kan bidra til fibromyalgi lider opprettholde mer normale celler og vev i kroppen, noe som resulterer i mindre muskelsmerter og leddstivhet.

Protein, en av de mange næringsstoffer som trengs for å opprettholde sunne celler, organer og vev, utgjør 10 til 20 prosent av menneskekroppen. En unnlatelse av å opprettholde den sårt trengte protein i kroppens vev og muskler (de områdene hardest rammet av fibromyalgi), vil føre til mer smerte for fibromyalgi lidende

Ulempene ved en High Protein Diet

En høy protein diett kan føre til tap av kalsium gjennom urinen. De på en høy-protein diett bør ta kalsiumtilskudd.

Store mengder protein i personer med nyreproblemer kan føre til tap av nyrefunksjon. Hvis du har nyreproblemer, snakk med legen din før du starter en høy-protein diett.

Hold en sjekk på mengden fett i proteiner som biff, svinekjøtt og meieriprodukter for å hindre høyt kolesterol, en faktor i ethvert kosthold.

Hvor mye er nok?

Tretti til femti prosent av den totale kaloriinntaket bør komme fra proteiner. Vurdere å innlemme disse kjøttprodukter i kostholdet ditt:

Fisk og skalldyr
Enhver type sjømat er en god kilde til protein, spesielt for fibromyalgi pasienter. Sjømat er lav i fett og inneholder omega-3 fettsyrer som er bra for hjertet.

Beef
Velg magert storfekjøtt for å begrense mengden av kolesterol og fett.

Svinekjøtt
Senter kutte svinekoteletter og svinekjøtt tenderloins, fungerer bra for dem på en høy-protein diett. Hold deg unna høy fett svinekjøtt som ribbe og bacon.

Egg og kylling
Egg er høy i protein, men begrense hvor mange du spiser for å kutte ned på kolesterol. Kylling er en annen kilde til protein. Velg hvitt kjøtt i stedet for mørkt kjøtt og fjerne huden for å redusere fett.

Kan du få nok protein uten å spise kjøtt?

Disse matvarer inneholder også en betydelig mengde protein og kan være nyttig i lettelser symptomer på fibromyalgi:

Soyaprodukter
Produkter laget av soyabønner er høy i protein. Legge tofu å røre frites er en god leveringssystem for protein.

Beans
Bønner er høy i protein. Innlemme bønner i kostholdet ditt, men ikke legg fett (for eksempel bacon) som smakstilsetning.

Meieriprodukter
Fettfattig yoghurt, fettfattig ost og skummet melk er gode tilføyelser på høy-protein diett.