Digidexo.com

Hvilken effekt har Royal Jelly Ha på hårvekst?

Hvilken effekt har Royal Jelly Ha på hårvekst?


Royal Jelly er den geléaktige stoffet skilles ut av kjertler av arbeideren bier og matet til dronningen bee å stimulere hennes vekst og utvikling. Royal Jelly er rik på protein, vitamin B-1, B-2, B-6, C, E, niacin, pantotensyre, biotin, inositol og folsyre. Royal Jelly kan tas som et supplement eller brukes som en aktuell hårbalsam.

Ekstern bruk

Hår som er utsatt for misbruk av sterke kjemikalier og styling verktøy vil kreve mer næringsstoffer. En kongelig gelé balsam rik på vitaminer og mineraler kan gi håret med fuktighet, eliminere tørrhet og åpner hårsekkene for å tillate opptak av sine mange næringsstoffer. Proteiner og aminosyrer forynge hodebunnen og bistand i reparasjon av skadet hår. Royal Jelly kan også brukes direkte til hodebunnen og håret.

Tas som et supplement

Royal Jelly kan kjøpes i en frysetørket form i kapsler eller tabletter, eller som væske. Vitamin innholdet har vært gjenstand for en rekke studier siden den første forskning gjort i 1922 viste at Royal Jelly er ekstremt høy i vitaminer og næringsstoffer. Disse vitaminer, aminosyrer og mineraler hjelpe ernære håret mens det fortsatt vokser i hårsekken. Vitamin B-5, også kalt pantotensyre, kan også kjempe mot for tidlig grått hår.

Sette en stopper for Håravfall

Biotin i Royal Jelly hjelper produsere keratin, byggesteinen av hår og negler. Folsyre fremmer sunn cellevekst og hud regenerering, og med det kommer hår regenerasjon eller Veksten. Inositol er en annen vitamin anses avgjørende for hårvekst. Mangler i disse tre vitaminer har vært kjent for å forårsake hårtap. Royal Jelly i rikt på alle tre, bidrar ikke bare til å vokse hår, men for å forhindre at du mister det du har.

Sunnere kropp lik sunt hår

Forskning publisert i "The Journal of the Science of Food and Agriculture" viste Royal Jelly ble funnet å ha anti-inflammatorisk, høyt blodtrykk, kolesterol-reduserende og krefthemmende egenskaper. Dette gjør Royal Jelly ikke bare bra for hårvekst, men for generelle velvære.