Digidexo.com

Hvordan bruke et gjenopprettingsskumbandasje

Hvordan bruke et gjenopprettingsskumbandasje


Hollister Wound Care produserer Gjenopprett skumbandasjer, som er egnet til bruk gjennom den foreskrevne rekkefølgen av en lisensiert helsepersonell. Produktspekteret bruker TRIACT teknologi for å gi en lipido-kolloid struktur på skum som minimerer vedheft til klebrige sår som skaper smerte for en pasient ved bandasjeskift. Sår som er egnet for et gjenopprettingsskumbandasje er akutte eller kroniske væskende sår hud, brannsår og hud pode nettsteder. Den skumbandasje soaks opp såret væske, danner en gel belegg og lar huden puste.

Bruksanvisning

•  Rengjør såret og huden rundt med en sterilisert saltløsning. Tørk huden rundt med en ren, myk klut, ved hjelp av en mild klappe bevegelse.

Bruk Gjenopprett skumgummi som gjelder for din tilstand. Bruk standard Gjenopprett skumbandasje for tung eller moderat lekkasje såret. Bruk en Lite-Restore skumbandasje for et sår med lyslekkasje. Bruk en Restore-med-sølv skumbandasje for sår som krever ekstra anti-bakterielle tiltak for å bidra til å hindre eksponering for MRSA og Staphylococcus aureus.

Trekk av beskyttelsespapiret fôr fra Restore skumbandasje. Plasser bandasjen over hele sårområdet. Trykk på teip til helbredet huden rundt såret.

Påfør en bandasje over Restore skumbandasje hvis produktet typen ikke selvklebende, eller hvis du trenger en kompresjonsbandasje. Fest bandasjen med dressing tape som instruert av helsepersonell.

Gjenta fremgangsmåten for å endre gjenopprettings skum dressing innenfor en maksimal anvendelse av fire dager. Endre dressing raskere avhengig av hvor tungt såret utstråler og hvor fort huden er healing. Sjekk med din lege for bandasjeskift frekvens som er egnet til såret.

Hint

  • Hold ubrukte dressinger ved romtemperatur for å optimalisere komponentene ved bandasjeskift.
  • Ikke bruk produktet hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene.