Digidexo.com

Hvordan behandle Hip bursitt

Folk har bursa, små sekker som er fylt med væske, rundt leddene for å fungere som buffere mellom sine bein og nærliggende muskler. Bursitt er en betennelse i bursa som vanligvis forekommer i hofter, skuldre eller albuer. Hip bursitt kan gjøre turgåing, går opp og ned trapper og enda sover svært smertefullt. Redusere betennelse i hoften bursa er målet når det kommer til behandling.

Bruksanvisning

•  Ta presset ut av hip som er berørt av bursitt. Hvile på ryggen eller upåvirket side, spesielt når du sover. Unngå å gå i trapper så mye som mulig i løpet av helbredelsesprosessen.

Bruk is til hoften tre til fire ganger om dagen, i 20 minutter hver gang. Den is bidrar til å redusere inflammasjon og gir også et mål for smertelindring.

Treat bursitt smerte med over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen eller paracetamol. Hvis disse medikamentene ikke ta kanten av din smerte, spør legen din om å ta en sterkere medisin. Kortikosteroid injeksjoner som blir levert rett til hip bursa er et alternativ for alvorlige tilfeller.

Treat bursitt som har blitt infisert med antibiotika. Legen din vil teste deg for infeksjon hvis hoften ikke svare på ising og smertestillende midler alene.

avlaste felles smerte med en varmepute. Heat bør bare brukes på hoften når betennelsen har trukket seg tilbake og skjøten er ikke lenger varmt å ta på. Hold varmeputen på lav innstilling, og bruke det i 20 minutter om gangen for å unngå å brenne deg selv.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig og oppleve episoder av hip bursitt. Ekstra vekt legger mer press på leddene og kan høyne din smerte. Diskuter vekttap strategier med legen din.

Bruk stødige sko eller joggesko med en høy grad av støtte når du har hip bursitt. Gode ​​sko vil hjelpe deg å fordele vekten jevnt når du går.

Delta fysiske terapitimer for å lære å strekke effektivt og gjenvinne normale bevegelsesutslag når din bursitt har grodd. The American Physical Therapy Association (APTA) tilbyder katalogen kan hjelpe deg med å finne en lokal terapeut.