Digidexo.com

Naturlige behandlinger for Low & High Blood Sugar

Lavt blodsukker (hypogylcemia) og høyt blodsukker (hyperglykemi) er svært vanlige problemer som berører mennesker over hele verden, spesielt i USA og Europa. Blodsukkersvingninger påvirker mennesker med diabetes sterkest, og kan føre til dødelige komplikasjoner. I nondiabetic individer, hypoglykemi og hyperglykemi er ikke livstruende, men de kan forårsake svimmelhet, tretthet, følelsesmessig ustabilitet og andre problemer. Naturlige behandlinger for lavt og høyt blodsukker kan løse disse plagsomme svingninger med få bivirkninger eller interaksjoner.

Kosttilskudd endringer

En pliktoppfyllende, sunt kosthold er den mest effektive behandlingen for lavt og høyt blodsukker. En sunn livsstil kan ikke bare dra nytte blodsukkernivået, men også kroppen som en helhet. Alle bør moderere sitt inntak av sukkerholdige matvarer, men folk med problemer med blodsukkeret bør staunchly unngå dem. Hvitt sukker, høy fruktose mais sirup, flytende glukose og andre ultra-raffinert søtstoffer er spesielt alvorlige gjerningsmennene. Personer med lav og høyt blodsukker bør også begrense inntaket av fruktjuice til fire gram per dag.

Trace Minerals

Mineraler og sporstoffer er viktig for å støtte en sunn metabolisme og for å opprettholde stabile blod sukker nivåer. Chromium picolinate, for eksempel, ble demonstrert av en 2006 studie publisert i Diabetes Care å forbedre kroppens respons på insulin. En Saudi studie, publisert samme år, fant sink også være effektive i å forbedre insulinrespons. Personer som er interessert i å bruke sink eller krom som blodsukker stabilisatorer kan finne begge mineraler i en kompleks multivitamin, som også vil inneholde andre forbindelser, slik som magnesium, kan det bidra til å støtte en sunn blodsukker.

Urte kosttilskudd

Kanel, aloe vera, bukkehornkløver, ginseng, og nopales er alle plantebaserte produkter som naturlig kan behandle lavt eller høyt blodsukker. Noen mennesker med blodsukker problemer innlemme disse urter i daglige måltider - kanel og bukkehornkløver er deilig krydder, og nopales er et deilig utvalg av kaktus som smaker fantastisk i egg, chili, supper og tacos. I tillegg kosttilskudd laget av kanel, ginseng, aloe og bukkehornkløver er allment tilgjengelig i supplement butikker. Merkevarer som tilbyr garantert-potens ekstrakter er den mest pålitelige for medisinsk bruk.