Digidexo.com

Corn Fjerning

Corn Fjerning


Liktorn er tykke, harde områder av huden som vanligvis finnes på føtter og hender. Liktorn er forårsaket av hardt press eller friksjon på huden. Trykket kan være forårsaket av sko eller ved å trykke hender eller føtter mot en hard overflate for lengre perioder av gangen. Liktorn kan bli smertefullt over tid og kan til slutt bli smittet hvis den ikke behandles. Det er best å ha evaluert av en lege for å finne ut en passende løpet av behandlingen liktorn, men det finnes noen metoder tilgjengelig for å forsøke å fjerne en mais hjemme.

Bruksanvisning

•  Slutt å bruke eller iført element som er å trykke på hånden eller foten og forårsaker mais, hvis det er mulig. Enhver behandling av korn vil ikke være effektiv hvis årsaken til kornet ikke blir korrigert. Hvis du ikke er sikker på årsaken, slitasje løstsittende sko og beskytte hendene med hansker før du finne ut kilden eller til kornet er løst.

Påfør en salve eller gel som inneholder salisylsyre til det berørte området. Disse salver er tilgjengelig på de fleste stoff butikker, dagligvarebutikker eller helse butikker. Suge det berørte området i fem minutter i varmt vann og deretter ren og tørk området.

Gni behandling i forsiktig og vask hendene etter bruk. Gjenta en gang eller to ganger daglig og holde området rent og tørt. Fortsett til mais helbreder eller for to uker på de fleste.

Prøv en salisylsyre gips, som kan kjøpes på de fleste stoff butikker eller helse butikker. Suge det berørte området i varmt vann i fem minutter og så rent og tørk området før bruk.

Åpne salisylsyre gips kit og kutte gips for å passe det berørte området. Sett plaster på mais. La plaster på mais.

6. Ta ut den gamle gips og gjenta trinn 4 og 5 hver to dager til kornet er borte, eller opp til to uker på de fleste.

Hint

  • Konsulter lege med spørsmål eller bekymringer.
  • Aldri prøve å kutte av eller brenne av en mais, da dette kan skade huden. I tillegg bør personer med diabetes sjekke med legen sin før noen hjemme behandling. Sår på hender og føtter vil ta lenger tid å helbrede og kan trenge ytterligere behandling.