Digidexo.com

Hvordan Block Leukotrienes

Hvordan Block Leukotrienes


Leukotriener er kjemikalier kroppen gjør som svar på et allergen eller irriterende. De forårsaker symptomene på høysnue og astma. De kan også forårsake inflammatoriske reaksjoner på huden og i tarmen. Blokkering av leukotrienene kan bidra til å redusere nysing og rhinitt forbundet med allergier, så vel som lette luftveisinflammasjon som oppstår med astma.

Bruksanvisning

•  Unngå eksponering for kjente allergener og irritanter. Eksponering for disse stoffene vil utløse produksjon av leukotriener i kroppen din.

Bruk en over-the-counter allergi medisiner. Disse medikamentene kan blokkere leukotriener ved å stoppe kroppens reaksjon på allergenet.

Bruk et stoff som hemmer leukotriener hvis over-the-counter medisiner ikke løse problemet. Reseptbelagte legemidler er tilgjengelig som hjelp til å stoppe produksjonen av leukotriener. Andre reseptbelagte legemidler fungerer som leukotrienantagonister. De blokkere virkningen av leukotriener som allerede er produsert av kroppen din. Gå til legen din og be om en av disse stoffene kan være riktig for deg.

Bruk et naturlig supplement, slik som bosewellia eller Pestrot ekstrakt, for å redusere produksjonen eller inflammatoriske virkninger av leukotriener. Rådfør deg med en alternativ behandler for å se om en av disse urtene kan være nyttig.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for legemiddelinteraksjoner. Ikke ta mer enn ett middel om gangen uten å sjekke med helsepersonell først.