Digidexo.com

Naturmedisin i behandling av tykktarmskreft

Legen ga deg nyhetene ... "Du har kreft i tykktarmen." Du føler at du har nettopp blitt sparket i magen. Ditt sinn løp med tanker om familie ... jobb ... overlevelse. Du har hørt historiene om bivirkninger av cellegift og andre kreft narkotika terapi. I dette øyeblikket du aldri har følt meg så hjelpeløs og forvirret. Pust dypt og fokusere, fordi du har valg i metodene og i løpet av behandlingen. Tusenvis av kreftpasienter har funnet trygg, effektiv behandling ved hjelp Naturmedisin.

Hva er Naturmedisin?

Naturmedisin (også kalt Naturopathic medisin) er en medisinsk disiplin utnytte protokoller som ernæring, healing mat, vitaminer og kosttilskudd, botaniske og homøopatiske forbindelser, akupunktur, klinisk hypnose og fysioterapi for å forbedre kroppens iboende kraft til å helbrede seg selv. Utøveren kalles en "naturlege" (ND) eller "Doctor of Naturopathic Medicine" (NMD), avhengig av tilstanden til lisensstatusen.

Foreløpig fjorten amerikanske stater lisensiere Naturopathic leger som fastleger. Dagens Naturopathic legen er regulert av en stat lisensiering styret, er nødvendig for å fullføre mange timer med etterutdanning, og har gjennomført en klinisk bosted, mye det samme som en hvilken som helst konvensjonell (allopathic) lege.

Naturmedisin og systemisk sykdom

Ved hjelp av Naturopathy i behandlingen av systemiske sykdommer, slik som kreft krever en mangesidig tilnærming. En av de mest effektive og unike aspekter ved Naturopathy er nivået av involvering av pasienten i løpet av sin behandling. Den Naturopathic legen og pasienten fungere som et team for å planlegge og gjennomføre et kurs i behandling som passer best for pasientens livsstil, familiesituasjon, arbeidsoppgaver, etc. Naturopathic filosofi anser dette forholdet som er nødvendig for den mentale velvære for pasienten, tillater ham å ha kontroll over en viktig del av livet hans, og har kunnskap til å gjenvinne optimal helse. Sykdommer som tykktarmskreft krever svært regimented ernæringsmessige og supplement terapi, i tillegg til livsstilsendringer. Disse kan lettere gjennomføres når pasienten er "mentalt-ready" og vet trinnene reisen videre.

Naturopathic Protokoller for kreft

Mens de fleste av den konvensjonelle medisinske profesjon er basert på en reaktiv strategi mot sykdom, er det naturlege opplært i forebyggende behandling. Denne filosofien erkjenner imidlertid at en pasient kan være utenfor rammen av naturlige behandlinger og at allopathic medisin må gripe inn for å redde livet til pasienten i noen tilfeller. Naturopath er opplært til å gjenkjenne disse typer situasjoner, og henvise pasienten til en onkolog eller annen kreft spesialist. Når diagnosen er gjort, kan Naturopath likevel gi medhjelper terapi som vil bidra til å styrke kroppens immunforsvar og kreft-bekjempelse evner. Disse behandlingene vil ikke forstyrre med kreft medikamentell behandling, og i mange tilfeller vil beskytte kroppen fra mange av de bivirkninger kreftlegemidler er kjent for.

Noen forslag

Mens hver sak er forskjellig, er det noen generelle Naturopathic retningslinjer kolon kreftpasient kan følge i de tidlige stadier av sykdommen, samt gjennom hele behandlingsforløpet, allopathic eller på annen måte:

• Utvikle "clean" matvaner --- velge mat som ikke er behandlet og ikke inneholder konserveringsmidler eller skadelige kjemikalier. Rå grønne grønnsaker, frisk frukt, mat høy i fiber, kvalitet på drikkevann og mindre rødt kjøtt er en god start.

• Hold deg unna junk mat, brus, kaffe eller andre drikker med høyt raffinert sukker eller koffein innhold, kunstige søtningsmidler eller fargestoffer. Grønn eller svart te, friske grønnsaker og fersk fruktjuice er gode. Tenk å få en juicer, som det er hundrevis av juicing oppskrifter for å gjenoppbygge immunforsvaret.

• Hold deg unna miljømessige farene --- hårspray, hjem og industrielle rengjøringsmidler, maling tynner, automotive løsemidler, dvs. eventuelle giftstoffer som kan tas inn i lungene eller absorberes gjennom huden.

• Trening er svært viktig å opprettholde de helbredende prosesser i kroppen. Turgåing er den mest gunstig for alle systemer i kroppen. Frisk luft og sol (i moderasjon) er like viktig. Hvis walking er ikke fysisk mulig på grunn av leddsmerter, prøv det i et svømmebasseng. Det er hundrevis av vannlevende treningsprogrammer på DVD tilgjengelig på ditt lokale bibliotek.

• Vitaminer og kosttilskudd spille en rolle i den samlede løpet av naturopathic behandling av tykktarmskreft. Det er viktig at pasienten rådføre seg med Naturopathic legen på doser, tider på dagen og mest effektive typer vitaminer og kosttilskudd for det konkrete tilfellet. Bare å kjøpe vitaminer foreslått i en bok eller annet statisk kilde kan føre til noe annet enn en sløsing med penger og en sløsing med noe enda mer verdifullt ... din tid. Din tid bør være viet til den mest effektive behandlingsforløp. Dette er den ærverdige ansvar og misjon Naturopathic lege.