Digidexo.com

Bruk av kolloidalt sølv

Bruk av kolloidalt sølv


Mineralet kolloidalt sølv har vært spioneringen som en "kurere alt" for en ganske eklektisk blanding av formål, men WebMD forklarer at sølv har ingen kjent funksjon eller nytte i kroppen. Avhengig av bruk, kan du ta det internt eller bruke den lokalt. I 1999, Food and Drug Administration forbudt salg av over-the-counter medisiner som inneholdt kolloidalt sølv. Du kan fortsatt finne kolloidale sølv produkter markedsføres som kosttilskudd ganske enkelt som FDA ikke har jurisdiksjon over disse produktene. Du bør nok vurdere andre virkemidler.

Bevis på Effective

Lege og alternativ medisin spesialist Dr. Andrew Weil sekunder ideen om at kroppen har ikke behov for sølv og sitt rykte som en "kurere alle" for et bredt spekter av sykdommer har ingen bevis for å sikkerhetskopiere den. Dens eneste potensiell bruk til medisinske formål stammer fra sølv er bakteriedrepende egenskaper, selv om Weil forklarer dette har begrensede bruksområder for medisinsk behandling. Mayo Clinic lege Brent A. Bauer sier ingen lyd forskning som støtter bruk av dette tillegget for ethvert formål noensinne har dukket opp i anerkjente medisinske publikasjoner.

Bruksområder

Sitt rykte som antibakteriell har gjort kolloidalt sølv et alternativ til antibiotika, selv om Dr. Andrew Weil sier det ikke fungerer for dette formålet. Andre har spioner det å ta andre typer infeksjoner, som for eksempel gjær og soppinfeksjoner, virusinfeksjoner som HIV, parasittinfeksjoner og malaria. Kolloidalt sølv produsenter hevder også det kan ta opp mineralmangler som kompromiss immunforsvaret. Andre foreslåtte bruksområder spenner vidt og bredt, inkludert men ikke begrenset til, lungeproblemer; hudsykdommer; betennelse i prostata, mage, kolon, nese og blære; diabetes; allergier; tannkjøttsykdom og kreft.

Side Effects

Inntak av kolloidalt sølv kan resultere i en permanent blå-grå fargetone på huden og slimhinnene. Dette resulterer fra sølv avsette seg i organer og vanligvis viser seg først i tannkjøttet. Memorial Sloan Kettering Cancer Center sier bruk av dette tillegget har vært knyttet til beslag og nyreskader. Andre bivirkninger er tretthet, magesyke, hodepine og irritasjon av huden. Aktuelle programmer for brannskader har vært knyttet til en blod tilstand som kan redusere mengden oksygen som leveres til vev i hele kroppen din.

Hensyn for bruk

Ikke bruk hvis du er gravid eller ammer. Fosterets misdannelser som påvirker ansiktet, halsen og øret har blitt funnet hos gravide kvinner med høye nivåer av sølv i blodet. Kolloidalt sølv kan samhandle med antibiotika, skjoldbruskkjertel hormon og penicillamin, et medikament som brukes til å behandle Wilsons sykdom og revmatoid artritt. Leger Weil og Bauer ikke anser kolloidalt sølv kosttilskudd trygge, og de foreslår at du vurderer andre behandlinger i stedet for denne uprøvd supplement koblet med potensielt alvorlige helseproblemer.