Digidexo.com

Hvordan ta i Plus Size klær etter å miste vekt

Nå som du har fulgt din diett og mosjon plan religiøst, er vekten faller. Det eneste problemet er at du har ingenting å ha på. Dersom du endrer klærne dine, vil du ikke å investere i en ny garderobe.

Hvordan ta i Plus Size klær etter å miste vekt

•  Vær oppmerksom hvis vekttap var rettet mot en bestemt del av kroppen din. Hvis du endrer en kjole og nå har en mye mindre midje, men bare litt mindre hofter, er du nødt til å ta mer ut av midjen området enn hofte og lår området.

Rekruttere litt hjelp. En av de beste måtene å se hvor du trenger å endre klærne er å sette dem på innsiden ut og begynne å feste dem der du vil at den nye sømmen.

•  Få det riktige utstyret. Du kan ikke forvente å endre en hel garderobe for hånd. En kvalitet symaskin, kvalitet saks, pins og en anstendig jern er alle steder som må besøkes. Andre ting som kan komme godt inkludere et målebånd, tekstiltusj eller en utstillingsdukke.

Se etter folder eller dart. Fagfolk bruker både å skjule endringer. Noen ganger tar noe inn fra baksiden eller fronten er bedre enn fra de viktigste sidesømmene.

Husk å tråkle dine sømmer først. Dette vil tillate deg å raskt trekke ut sy om det ikke er på rett sted. Prøv på klærne for å se om du liker hvordan de passer, og deretter gjøre hva andre justeringer må gjøres og tråkle igjen. Ikke bruk stramme masker eller ferdige kanter før du er sikker plagget passer rett.

Du kan også bestemme hvor du skal sy ved å bruke klær som passer deg godt som en veiledning. For eksempel, hvis du har to skjorter som er samme stil, slå dem både innsiden ut og legge mindre på toppen av det store. Ta en klesbutikk markør og spore silhuetten. Dette vil gi deg en retningslinje.

Hint

  • Bruk en skredder for mer kompliserte stykker som dresser, ting med mer enn et par lag eller kostbare elementer du ikke har råd til skade.
  • Hvis vekttap var betydelig, du vil til slutt nødt til å erstatte alle eller noen av klærne dine. Drastiske endringer kan forvrenge plagg proporsjoner og linjer.