Digidexo.com

Haemophilus influenzae Treatment

Haemophilus influenzae Treatment


Haemophilus influenzae er en infeksjon som er forårsaket av en gruppe bakterier. Denne tilstanden kan føre til mange ubehagelige symptomer, og har potensial til å være farlig hvis den ikke behandles.

Årsak

Ifølge University of Virginia Health System, er denne tilstanden som overføres av infiserte objekter eller personer. Hvis en person nyser eller er i nær kontakt med en annen person, kan gruppen av bakterier som forårsaker Haemophilus influenzae bli overlevert.

Symptomer

Symptomer på denne tilstanden omfatter ørebetennelser, øyeinfeksjoner, lungebetennelse, hjernehinnebetennelse, bihulebetennelse og en infeksjon i halsen som heter epiglottitt. Hver av disse kan være permanent skade hvis den ikke behandles riktig.

Diagnose

For å diagnostisere denne tilstanden, vil legene etter de spesifikke infeksjoner som vanligvis finnes med Haemophilus influenzae. Blodprøver kan også være nødvendig å se etter bakterier som forårsaker tilstanden.

Behandling

Den primære behandling for denne tilstanden er en antibiotikabehandling. Denne behandlingen fokuserer på å rydde opp infeksjoner forårsaket av tilstanden før kroppen kvitter seg med Haemophilus influenzae.

Forebygging / løsning

Det er en vaksine for å forhindre Haemophilius influenzae. Denne vaksinen fokuserer på å bygge kroppens immunitet mot bakterier som infiserer pasienten og forårsaker symptomene.