Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt som tenåring

Å være en overvektig tenåring kan påvirke din selvtillit og begrense aktiviteten. Men det finnes måter å raskt kaste overflødig pounds og oppnå din ideelle kroppsbildet. Noen tenåringer ty til usunne matvaner som krasje dietter for å gå ned i vekt. Likevel, disse dietter ikke fungerer, og vekttap er vanligvis forbigående. Å gjøre enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å miste vekt - og holde vekten av.

Hvordan å miste vekt raskt som tenåring

•  Vær aktiv. Et stillesittende liv bidrar til overskytende pounds. Vær aktiv for å gå ned i vekt. Bli med i et idrettslag på skolen, starter et treningsprogram, gå rundt på kjøpesenteret, sykle eller jogge rundt i nabolaget.

Grense gatekjøkkenmat. Rask mat er rask og praktisk. Dessverre, disse mat er også fetende og har en høy kaloriinntak. Eliminere rask mat fra kostholdet ditt, eller hvis du spiser på en fast food restaurant, velge blant de sunnere, lavere kaloriinnhold alternativer på menyen, for eksempel kylling eller salater.

Hold deg unna sukker. Å miste vekt raskt som tenåring, ta hensyn til mat etiketter og redusere inntaket av sukkerholdige godbiter som kaker, is, brus og godteri.

Drikk vann. Vann fungerer som et vanndrivende å skylle overflødig væske fra kroppen din. Drikk mellom åtte og ti glass vann om dagen for å redusere væskeretensjon og mister vann vekt.

Velg sunn, ubehandlet mat. Behandlet eller frosne matvarer er praktisk for tenåringer og barn. Dessverre er de høye i natrium, noe som bidrar til vannvekt og overdreven pounds.

Reduser kaloriinntaket. Noen tenåringer har et høyt stoffskifte, slik at de kan spise et høyere kaloriinntak og opprettholde kroppsvekten sin. Hvis du prøver å gå ned i vekt, redusere kaloriinntaket med 500 kalorier om dagen. Du skal spise 3500 færre kalorier i uken, og taper mellom ett og to pounds en uke.

Hint

  • Å være aktiv i 30 til 60 minutter, tre til fem ganger i uken, kan hjelpe deg å opprettholde en sunn kroppsvekt. Spis magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker, hele korn og kalorifattig snacks. Med en sunn vekt-tap plan, kan du miste mellom ett og to pounds en uke.
  • Ikke spis mindre 1300 kalorier om dagen.