Digidexo.com

Hvordan virker grønn te du miste vekt?

Metabolisme

Metabolisme er kroppens evne til å forbrenne kalorier for energi og for å fungere skikkelig. Folk som prøver å gå ned i vekt gjør alt de kan for å øke sin metabolisme. Grønn te inneholder stoffer som kalles katekiner og polyfenoler. Disse bidrar til å øke forbrenningen. Når kroppen din er oksiderende fett, er det å bruke den for energi, noe som fører til mer kalorier brent.

Insulin

Insulin er et fettlagringshormon som blir gitt ut når blodsukkeret i kroppen toppene. Dette skjer ofte når du spiser enkle sukker som godteri og bearbeidede karbohydrater. Katekiner i grønn te bidrar til å regulere toppene i insulin, noe som kan bidra til å redusere sjansene for å få vekt.

Metning

Vektøkning er forårsaket fra å få en overflod av kalorier. For å være mer spesifikk, får du vekt når du forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Grønn te bidrar til å dempe appetitten, som fører til færre kalorier forbrukes.

Low-Calorie Energizer

Mange mennesker har en dårlig daglig vane: Stopper på den lokale kaffebaren og få en mammut-sized mocha latte med fløte og sukker. Dette brukes til å få en energi boost, men det er på bekostning av midjen din, fordi disse drikker er lastet med kalorier. Grønn te på den annen side, er svært lav i kalorier og det gir samme energi øker effekten. Erstatte grønn te for en kaffe drink senker ditt daglige kaloriinntak, og hjelper deg å miste vekt. Den koffein fra grønn te fungerer annerledes enn for kaffe. Det fungerer sammen med tanniner som også er i det for å gi deg en avslappende, langsommere økning i energi.