Digidexo.com

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Menyene er ikke bare en fin måte å spare penger mens innkjøp av mat, men de kan også hjelpe til med vekttap. Når du tar deg tid til å skrive en sunn meny hver uke, sikrer du at du bare kjøpe mat, og lage oppskrifter, som er riktig for din vekttap programmet. Hvis du aldri har skrevet et vekttap menyen før, er det noen grep du kan ta for å sikre din meny er sunt, og som vil hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Forsknings dine daglige ernæringsmessige mål. Hver person er forskjellig og trenger en annen mengde næringsstoffer hver dag. Heldigvis er det fantastiske nettsider som Calorie Connect som gjør det lett å lære om hva kroppen din trenger. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og svare på noen spørsmål om vekt, høyde og alder, og du vil få en detaljert liste over de næringsstoffene du bør spise hver dag. Du får også tilgang til en hendig tidsskrift som gjør det enkelt å holde orden på den daglige treningen og de næringsstoffene du forbruker.

Plan å ha tre måltider og tre snacks hver dag. Mange gjør den feilen å kutte snacks ut av deres kosthold når du forsøker vekttap. Dette er en oppskrift på katastrofe. Snacks bidra til å holde deg på sporet og sikre at du ikke overspiser på måltidene.

Consult ernæring nettsider for å hjelpe deg å velge sunne matvarer. Hvis du lurer på hvorvidt en bestemt mat er sunt, det er online nettsteder som lister den ernæringsmessige verdien av matvarer. For eksempel, viser The Daily Plate nettstedet tusenvis av forskjellige matvarer, selv merkevarer. Bare skriv inn navnet på mat eller produktet, og du vil raskt lære dens ernæringsmessige verdi.

Legg fullkorn side retter og fargerike frukter og grønnsaker. Hele korn er avgjørende for vekttap. Hele korn er lastet med fiber som bidrar til å holde deg full og også bidra til å fjerne fett fra kroppen. Fargerike frukter og grønnsaker er lastet med næringsstoffer og er også lav i fett og kalorier.

Velg menyelementer som er fylling og tilfredsstillende. Et vekttap menyen bør være utformet for å hjelpe deg å holde deg på sporet. En måte å gjøre dette på er å oppsøke mat som holder deg full og fornøyd. For eksempel vil høy fiber snacks feste med deg lenger enn en sukker fylt candy bar. Det kan ta noen uker å finne ut hvilke matvarer holde deg full og fornøyd, men det er viktig å finne mat som du er fornøyd med eller vekttap programmet vil ikke lykkes.

Hint

  • Den ernæringsmessige verdien av restaurant elementer kan også bli funnet på nettet, noe som gjør det enkelt å innlemme en natt ut i et vekttap menyen.
  • Ikke sulte deg selv ved å hoppe over måltider når du prøver å gå ned i vekt.