Digidexo.com

Hvor ofte bør man rense tarmen?

Tarmen rensing, også kjent som kolon rensing, er viktig, om ikke grunn, til en hvilken som helst naturlig-helbredelse protokoll. Vanlige tarm rensing fører folk til å miste uønsket vekt og øker blodsirkulasjonen. Det avlaster press fra andre indre organer, og bidrar i riktig funksjon. De naturlige ingrediensene som finnes i gode kolon-rens produkter trekke ut gamle fecal materiale, metaller som kvikksølv og aluminium, og selv gamle resept-narkotika rester. Hvis du er villig til å bruke tid og krefter på å gjøre en virkelig god kolon renset og deretter holde kroppen "ren" etterpå ved å vedta en sunn livsstil, vil du ha mer energi, vil se og føle deg bedre, og mange sykdommer kan forebygges .

Et alternativ til urte renser er colon hydroterapi. Fremgangsmåten er forskjellig fra kolon-rens produkter, men resultatene er ikke mindre effektive.

Vennligst søke råd hos en betrodd fastlege eller annet helsepersonell før du prøver noen form for egenbehandling.

Hvor ofte for Herbal Renser?

Selvfølgelig vil du gjøre et kolon rens minst én gang. Den beste, og mest effektive tarm renser på markedet ta minst en måned for å gjøre riktig. Når du har fullført din første tarm rens, har du valget mellom enten å gjenta den samme rens umiddelbart, eller gjør det sesong for "vedlikehold". Du blir nødt til å endre kosthold og livsstil sammen med rensing, eller vil du ikke se noen fordel av kolon rensing i det hele tatt.

Hvor ofte for Colon Hydroterapi?

Colon hydroterapi, eller colonic vanning, er vanligvis utføres i en serie på ti besøk for å være veldig effektive. Klienter kan gjøre avtaler daglig, to eller tre ganger i uken, ukentlig, eller når de finner tid. Hvert besøk tar omtrent en time å fullføre.

Hvilken er best?

Dette er helt opp til deg. Det er fordeler med begge former for kolon rensing, og du finner kanskje ut at du gjør både i tandem er mest effektive. Prøv en type kolon rensing og deretter den andre, og se hvilken du liker best.

Om Herbal Renser

Virkelig flott urte renser vanligvis ta en måned å gjøre, og inneholder to deler: en tarmstimulerende, noe som fører til en økning i den peristaltiske handling av tykktarmen, og en serie av shakes, som kombinerer urter og bentonitt leire, som trekker gammel, tørket avføring og giftstoffer ut av tarmen lommer hvor de kan bli fanget.

Ett selskap beskriver stadier i en grundig tarm rens på denne måten:

Stimulere peristaltiske handling av tykktarmen. Assist bryte opp av avfall. Rense kroppen for slimaktig plakk. Rens blod, vev, lymfesystemet. Personen beveger seg til en høy fiber, høy rå frukt og grønnsaker, helst vegetarisk kosthold, spiser tre måltider om dagen, og begynner å drikke minst en halv liter vann daglig. Dette trinnet tar en-til-to uker for å oppnå.

Balansere energi. Under kolon detoxing, er mange gamle giftstoffer utgitt som kan gå inn i blodet. Mange rapporterer trøtt eller har lav energi på et kolon rens, og de avslutter. Toppen kolon renser bruke urter for å gi mer energi i løpet av detox.

Legg probiotika for å gi næring og balansere fordøyelseskanalen. L. acidophilus, L. salivarius og Bifidobacterium stammer feste bedre til menneskeceller.

En "P og B shake" er viktig å "vakuum" gamle, tørket avføring ut av tarmen sprekker og lommer. "P" står for psylliumskall og frø, som fungerer som en urte kratt pensel. Den "B" står for bentonittleire, som er en form av vulkansk aske. Det fungerer som en svamp til å suge opp giftstoffer. Noen selskaper erstatte urter i stedet for leire. Andre urter er lagt til shake for å lindre og helbrede tykktarmen i løpet av detox.

Om Colon Hydroterapi

En utmerket ressurs for colonic vanning er kolon terapeuter Network. Cheryl Ashby, CCT, heter det at "den gjennomsnittlige amerikaner ikke har en sunn kolon." Hun klandrer den typiske amerikanske dietten av høye transfett, lite fiber og junk food som den skyldige bak en usunn kolon. Hun sier den klassiske tegn på kolon toksisitet er en ølmage. En giftig kolon kan føre til alle typer alvorlige sykdommer, blant annet kreft. Heldigvis er veldig lett med en rekke colonics og en ny helse-regimet rensing av tykktarmen. Dette inkluderer en diett full av frisk frukt og grønnsaker, hele korn og sunn fett, får rikelig med mosjon, frisk luft og sol, drikke mye renset vann og unngå stress.