Digidexo.com

Tegn på øreinfeksjoner

De fleste vil oppleve minst en ørebetennelse i deres liv. Med tre av fire barn som lider av sykdom før de når en alder av 3, er det en svært vanlig tidlig barndom sykdom. Læring tegn på ørebetennelse kan hjelpe deg å diagnostisere barnet ditt, og deg selv. Se legen din dersom du eller barnet ditt har slike symptomer bør generelt ikke behandles som en nødsituasjon, men det kan bidra til å lindre smerte og ubehag.

Smerter i øret

Smerte er den vanligste tegn på en øreinfeksjon. Ubehaget er kroppens måte å fortelle oss at det er et problem; i dette tilfelle, at det er en infeksjon på innsiden av øret. Smerten vil vanligvis forverres når støy er hørt, forårsaker smittet person å krympe eller gråte selv ved lyder med et lavt volum.

Følelse av Ear Blokkering

Når øret blir infisert, kan noen av de deler av organet svelle på grunn av irritasjon. Dette kan føre til at passasjen for å bli smal. Ørevoks og annet rusk kan da lett bli fanget, slik at det føles som om det er noe som blokkerer kanalen. Dette kan også ha en effekt på din hørsel, noe som er grunnen til at mange synes det er vanskelig å høre når de har en ørebetennelse.

Svimmelhet

De fleste av kroppens balanse mekanismer ligge i ørene. Når en infeksjon setter inn, kan saldoen bli oppveid av den. Dette kan bidra til svimmelhet og vertigo, og kan gjøre at du føler deg som om du ikke kan stå oppreist. Den følelsen er vanligvis økt når du prøver å få opp fra sittende eller liggende stilling.

Fever

Feber kan være en av de viktigste tegn på en infeksjon. Når du får en ørebetennelse, er det sannsynlig at du vil ha en feber på 100 grader eller høyere. Når det kombineres med de andre tegn på ørebetennelse, kan kroppsvarmen hjelpe signal om at det er et problem inne i kroppen.

Vanlige tegn hos barn

Når barn ikke er gamle nok til å fortelle deg hva som gjør vondt, er det viktig å kjenne tegn på en øreinfeksjon. Sammen med de vanligste symptomene for voksne, vil barn har en tendens til å gråte uten grunn, og mer enn vanlig, dra på øret sitt, har problemer med å høre og sove, og bli irritabel.