Digidexo.com

Hvordan identifisere en precription Pill ved å se et bilde av det

Ofte er brosjyrer og medisinske flasker med reseptbelagte piller mistet eller kastet, slik at du med uidentifiserbare medisinering. Siden reseptbelagte piller er utstedt av medisinske fagfolk for en rekke årsaker, er det viktig å sikre at du og andre ta riktig medisinering. Hvis feil resepter piller er tatt, kan det føre til alvorlige helsemessige forhold og med død. Selv om du ikke vet hva resepten er, ikke kaste den bort. Det finnes måter du kan identifisere reseptbelagte piller samt finne de forholdene de blir tatt for.

Hvordan identifisere en precription Pill ved å se et bilde av det

Identifisere reseptbelagte piller

•  Analyser form av pillen. Ofte er formen på pille basert på formen av det organ som det hjelper. For eksempel, hvis det er formet som et hjerte, kan det være en betablokker, som bidrar til å hindre hjerteinfarkt.

Les forlaget. Avtrykk på reseptbelagte piller ofte er deler av produsentens logo, batchnummer og produksjonsdato. Hvis du kan identifisere logoen på pillen, kan du være i stand til å huske hva reseptbelagte pillen det er. Ofte disse forlagene kan være kortere versjoner av reseptbelagte navn.

Bruk resept identifikasjon verktøy på Internett. RxList har en pille identifikasjon verktøy som kan brukes online på følgende nettside: http://www.rxlist.com/pill-identifikasjon-tool/article.htm. Når du ser på resept pille, innspill noen avtrykk, fargen og formen på pillen i forumet hvor det er stilt. Når du gjør dette, kan dette verktøyet fortelle deg hva reseptbelagte pillen det er. Drugs.com har også en pille identifikasjon veiviser som inneholder over 3000 bilder av reseptbelagte legemidler. Du kan minske bilde bilder av forlaget, form og farge av p-piller til du finner den reseptbelagte pillen du har.

Ring apoteket. Hvis du ikke har tilgang til Internett for å bruke reseptbelagte identifikasjon verktøy, kan du ringe ditt lokale apotek. Ved å gi ham eller henne informasjon om p-piller, for eksempel farge, form, og forlaget, kan han eller hun være i stand til å fortelle deg over telefonen hva slags resept det er, samt hvilke betingelser pillen brukes til å behandle.

Hint

  • Rådfør deg med lege eller apotek før du tar noen reseptbelagte piller som du ikke gjenkjenner.
  • Hold alle medisin utilgjengelig for barn.