Digidexo.com

Bukspyttkjertel Pseudocycst Symptomer

Bukspyttkjertelen pseudocyster er væskeansamlinger som utvikler etter at noen har akutt pankreatitt (en rask betennelse i bukspyttkjertelen). Cyster holde væsker mellom epitel vegger. Epitelet er vev som enten fungerer som et hulrom sin foring, eller som dekker over en overflate. I tilfelle av pancreatitic pseudocyster, blir fluidet innesperret mellom fibrøst vev. Hvis situasjonen blir ignorert, kan det ende i et brudd. Det er flere symptomer assosiert med bukspyttkjertelen pseudocyster.

Abdominal Mass

Å ha en abdominal masse er et viktig symptom på bukspyttkjertelen pseudocyster. En abdominal masse er en hevelse i den ene delen av magen. Siden de er veldig treg til å utvikle, folk kan ikke være i stand til å føle dem i utgangspunktet. Men hvis du merker sterk magesmerter i en del av magen, er det svært sannsynlig at du arbeider med en abdominal masse.

Abdominal Ache

Hvis du opplever en sterk, dvelende og intense magesmerter, som kan være en potensiell tegn på en bukspyttkjertelpseudo. I mange tilfeller kan magesmerter selv utstråle hele veien til korsryggen. Ømhet og sterke smerter oppstår vanligvis i magen nedre høyre kvadrant.

Appetitt tap

Hvis du oppdager deg selv å ha en manglende evne til å spise, eller hvis du har en drastisk reduksjon i appetitten, kan du bli håndtere en bukspyttkjertelen pseudo. Du kan også oppleve en grad av oppkast og kvalme, så vel.

Fordøyelse Issues

Personer med bukspyttkjertelen pseudo også ofte opplever ubehagelig fordøyelsesproblemer. Noen vanlige symptomer er følelsen ekstremt oppsvulmet og ikke være i stand til å fordøye maten ordentlig. Disse symptomene vanligvis går sammen med de nevnte intense nedre magesmerter.

Fever

En annen mulig (men litt mindre vanlig) symptom på bukspyttkjertelen pseudo opplever en lett feber. Feberen kan starte med følelser av svimmelhet og ørhet. Kvalme og oppkast kan også følge med mild feber.