Digidexo.com

Sitron-rens Veibeskrivelse

Sitron-rens Veibeskrivelse


Stanley Burroughs formulert en rensing diett kjent som "Master Cleanse" eller "Lemonade Diet" "eller" Lemon Cleanse "i 1941. sitron rens er en veldig spesifikk rensing diett som er delt opp i tre etapper. Den er ikke ment å være en vekt-reduksjon diett, men snarere dens formål er å avgifte kroppen og hjelpe bli kvitt bebygde giftstoffer i systemet og endre matvaner av de som prøver det.

Sitron-rens Veibeskrivelse

•  Gjør "Ease-in" for de første 3 dagene. Denne består av å spise og drikke bare frukt og grønnsaker den første dagen. Ikke spis bearbeidet mat, drikke, kjøtt eller meieriprodukter. For den andre dagen, gjør en alt flytende diett med friske grønnsaker og frukt juice og hjemmelagde klare buljonger. Og for tredje dag, vil du drikke appelsinjuice hele dagen.

Start trinn to av rens. Dette stadiet varer i 14 dager og er ganske intense. Konsumere 60 oz. lemonade, Senna Leaf te og 32 oz av saltvann vaske hver dag i 14 dager. Forbered lemonade ved å blande 12 spiseskjeer freshl sitronsaft, 12 spiseskjeer Organic Grade B lønnesirup, ½ ts kajennepepper og 60 oz av filtrert vann. Plasser lemonade blandingen i en stor glassbeholder og avkjøl.

Drikk Senna te og saltvann vask før sengetid. Gjør saltvann vask ved å blande 32 oz. av varm filtrert vann og 2 ts. havsalt. Senna te og saltvann vask er avføringsmidler som vil bidra til å eliminere giftstoffer i kroppen din.

Monitor hvor lang tid det tar for te og saltvann vask for å fungere. Hvis du finner ut at det forstyrrer søvnen din, drikk dem først i morgen eller tidligere på kvelden. Du må være i nærheten av et bad for et par timer etter å ha tatt disse to drinker.

Hold en dagbok av kroppens reaksjoner på rens i løpet av andre fase. Unngå veier deg. Bekjempe food cravings som kan vedvare i den første uken.

Begynn den tredje etappen etter 14 dager med den andre fasen, men bare hvis du er ikke lenger passering formet avføring. Avføringen skal være klar og tyktflytende. Hvis det ikke er det, må du kanskje et par ekstra dager og fortsette med den andre fasen.

Drikk noe annet enn organisk appelsinjuice på den første dagen i den tredje etappen.

Lag en suppe som inneholder noen friske grønnsaker du liker. Du kan også legge litt bygg i den siste fasen av matlaging. Spis suppen sakte på den andre dagen og bare har en 4 oz. tjener av gangen. Kroppen din har ikke spist fast føde i to uker du ikke ønsker å overvelde det ved å spise for mye på en gang. Du kan drikke mer organisk appelsinjuice.

Legg rå grønnsaker til kosthold på den tredje og siste av scenen tre. Spis lette, små deler et par ganger om dagen. Du kan begynne sakte å legge fast føde i dietten din, men unngå bearbeidet mat, og ikke bli overrasket hvis du ikke har noen smak for kjøtt eller andre matvarer du likte før rens.

Fortsett å bli grundig hydrert. Drikk 60 oz. av væsker om dagen. Dette kan være en kombinasjon av lemonade og vann eller urtete.

Hint

  • Prøv å unngå raffinert sukker og enkle karbohydrater etter full rens.
  • Ikke start denne rens uten å ha en fullstendig sjekk opp og blod panel gjort. Også varsle legen din dersom du er under en rensing diett.
  • Hvis du på noe tidspunkt føler deg syk eller smerte, varsle lege umiddelbart.