Digidexo.com

Hvordan Salvage Brown rå poteter

Hvordan Salvage Brown rå poteter


Poteter går dårlig raskt hvis plassert under feil omstendigheter. Temperaturkontroll og redusere eksponering for oksygen er de sikreste måtene å sikre at du berge brune rå poteter. Poteter er rotgrønnsaker, som vokser under jorden og begynner å eldes så snart de blir eksponert for luft. De fleste brune poteter vil holde i opp til 14 dager, selv om varme og fuktige forhold redusere vegetabilsk friskhet. Følg noen enkle trinn for å holde dine poteter ubesudlet før du spiser.

Hvordan Salvage Brown rå poteter

Juster temperaturen i huset ditt til en kul eller moderat innstilling. Plasser pose med brune poteter på et kjølig og tørt område av huset. Avstå fra å holde poteter i områder som absorberer varme eller fuktighet, og prøver ikke å plassere ferske poteter i kjøleskapet før du spiser. Putting uskrelte poteter i kjøleskapet vil ødelegge den vegetabilske ernæringsinnhold.

Skrell alle potetene du har tenkt å spise i løpet av 24 timer. Fjern og kast all huden. Fyll en bolle med kaldt vann. Senk de skrelte potetene i bollen med kaldt vann.

Sett bollen i kjøleskapet. Tillat poteter for å sitte over natten. Holde skrelte poteter nedsenket i kaldt vann holder oksygen fra å trenge inn i vegetabilske og forlenger holdbarheten for en full dag.