Digidexo.com

Rollen av en sykepleier i en Drug Rehabilitation

Narkotikamisbruk påvirker millioner av mennesker på en daglig basis, og er vanskelig å behandle. Narkotika rådgivere og leger hjelpe lære klienter som bedringens vei, men vanskelig, vil være givende. Teamet er avgjørende for vellykket gjenoppretting, og uten hjelp fra sykepleiere, det ville slite.

Hvorfor en sykepleier?

Sykepleiere er ryggraden i det medisinske miljøet, og narkotika rehabs er intet unntak. Sykepleiere er nødvendig for å administrere medisiner, utføre HLR og tjene i andre livstruende situasjoner, samt ta en pasientens vitale tegn.

Degree

De fleste rushabiliteringssentre foretrekker å ha en sykepleier (RN) med en bachelor-grad, selv om noen vil akseptere en RN med førsteamanuensis-grad, samt en lisensiert praktisk sykepleier.

Medisiner

Sykepleiere er vanligvis de eneste lov til å administrere medisiner til klienter. De er lisensiert til å håndtere medisiner og til slutt er ansvarlig for sin sikker oppbevaring.

Sikkerhet

Sykepleiere er også de eneste som tar vitale tegn (temperatur, høyde / vekt, blodtrykk), og dokumentere resultater for lege gjennomgang.

Tips

Hvis du vurderer å bli sykepleier i et medikament rehabiliteringssenter, være oppmerksom på at de fleste ikke betale så mye som sykehus og andre fasiliteter. Du må ønske å hjelpe narkomane og være forpliktet for å omfavne denne jobben.