Digidexo.com

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet


En detox rensing diett består av å konsumere noe annet enn væske for en viss tid for å anspore raskt vekttap. Disse diettene kan variere i typer ingredienser som utgjør concoction, hvor mange ganger for å absorbere på en dag og varighet. Sitron lønnesirup av tittelen refererer til master rens detox. Det er en drikk laget med fire ingredienser.

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

•  Sett sammen din fire ingredienser for detox diett og få ut en mugge.

Klem to spiseskjeer sitronsaft inn i beholderen. Bruk ekte juice av en økologisk dyrket sitron. Ikke bruk flaske juice.

Legg til en tiendedel av en teskje av Cayenne pepper. Dette er omtrent en rask strek. Hvis du ikke liker å drikke juice med en ekstra kick, kan du la cayenne pepper ut av oppskriften og i stedet kjøpe cayenne pepper kapsler fra en helsekost butikk.

Hell i de to spiseskjeer med lønnesirup. For at denne concoction å være mest effektive, bruker autentisk lønnesirup. Til toppen av detox diett juice, tilsett vannet.

Bruk røreskje, bland godt. Dette gjør en servering. Bare dobbel og trippel mengder av ingredienser for å lage en større gruppe med cayenne, lønnesirup og sitron rens.

Hint

  • Fordi ingrediensene kan gå dårlig, det er ikke lurt å gjøre mer enn en dags servering på forhånd.
  • Som med noen drastiske kosthold endringer, ta kontakt med din lege for å sørge for at du er du fortsatt møte dine ernæringsmessige behov. Hvis du føler deg svak, svimmel, ør eller du har alvorlige magekramper, avvikle detox diett umiddelbart.