Digidexo.com

Slik Fast Track en Detox Diet

Å spole spore en detox diett, må du prep kroppen din som om du var trening for en maraton eller for kampdag å håndtere rigor under detox varighet. En detox er mest effektiv når kroppen opprett lite bivirkninger forbundet med en detox, som svakhet, tretthet eller kvalme. Dermed er rask måte å gjennomgå en detox diett bygge utholdenhet og styrke før du sette foten på en detox plan. Denne planen bør følges 5 dager før start av offisielle detox.

Slik Fast Track en Detox Diet

Forberedelse for en Fast Track Detox Diet

eliminere høye fett, som fet og stekt mat, sukker, alkohol, koffein, kunstige søtstoffer og raffinerte karbohydrater.

Bruk en juicer å juice 1 kopp tyttebær, en appelsin, en sitron og 4 inches av ingefær rot med huden. Bland i 1/4 ts. av bakken muskat. Dette juice concoction er utformet for å redusere sult, øke metabolismen, og balansere blodsukkeret. Drikk tre kopper om dagen.

Ta 2 ss. av jord linfrø eller psylliumskall to ganger om dagen. Bland inn med juice med masse som appelsinjuice eller grapefruktjuice.

Begynn hver morgen med et eple cider eddik cocktail. Bland 1 til 2 ts. av rå eple cider eddik. Du kan legge opp til 1/2 ts. honning etter smak. Drikk første tingen i morgen for å rense systemet.

Konsumere bare magre proteiner som kylling, kalkun og fisk. Legg siden retter av fersk frukt og grønnsaker.

Spis to porsjoner med fettfattig yoghurt med "levende kulturer" hver dag. De sunne bakterier holder tarmen frisk.

Drikk 64 oz. vann om dagen. Dette kan inkludere å drikke grønn te.

Ta en 10-minutters rask gange hver dag.

Hint

  • Spis rikelig med rå frukt og grønnsaker i løpet av de fem dagene.
  • Ikke engasjere seg i strenge aktivitet i løpet av detox plan eller i løpet av 5 dager før detox diett, som det vil øke svakhet og tretthet.