Digidexo.com

Hvordan legge til protein retter til laks

Hvordan legge til protein retter til laks


Native til det nordlige Atlanterhavet og Stillehavet, laks er fet fisk som gir mange helsefordeler. Regelmessig inntak av laks kan redusere risikoen for hjertesykdom på grunn av de gunstige fiskeoljer den inneholder. Laks inneholder også høye nivåer av protein. Ifølge USDA Nutrient Database, inneholder en 6-unse delen av vill atlantisk laks en heidundrende 43 gram protein. Du kan øke næringsverdien enda mer ved å legge protein-pakket side retter eller kombinere laks med andre høy-protein matvarer som egg og nøtter.

Hvordan legge til protein retter til laks

•  Lag en røkt laks omelett. Starte matlagingen en vanlig omelett med pisket egg. Klipp et stykke røkelaks i tynne strimler. Når omelett er nesten satt, spre røkt laks strimler på toppen av egg. Vend omelett i to og forsiktig overføre den til en servering plate. Pynt med frisk dill eller estragon.

Bake laks med en crunchy mandel skorpe. Kombiner hakkede mandler, brødsmuler og revet parmesan, sammen med ditt valg av urter og krydder. Spre mutter blandingen over laksefilet. Stekes ved 450 grader Fahrenheit for seks minutter per halv tomme av tykkelse, eller til bakt laks flak lett med en kniv. Server med linser og spinat for et deilig måltid som er proppfulle av protein.

Broil laks og server med dampet brokkoli og brun ris. Ifølge Vegetarian Resource Group, en 1-kopp servering hver av brokkoli og brun ris gir totalt 9 g protein. Toppe dampet brokkoli med en lys ostesaus eller legge hakkede nøtter til brun ris for en ekstra protein boost.

Legg laksen til andre high-protein måltider som du liker. Eksperimenter med middelhavsstil oppskrifter som krever pan-grillet laks og cannellinibønner. Prøv formørket laks i Tex-Mex oppskrifter som tostadas eller fisk elendige.