Digidexo.com

Myoplex Oppskrifter

Myoplex er et måltid-erstatning pulver markedsført av EAS. Det er populært blant slankere og kroppsbyggere. Hver pakke inneholder omtrent 300 kalorier, 25 gram karbohydrater, 42 gram protein og 2 gram fett. Pulveret kan blandes inn i en rist eller kombinert med andre ingredienser i oppskrifter. EAS har gjort tilgjengelig flere oppskrifter gjennom nettstedet Body for Life.

Shakes

Vanilje Myoplex kan blandes med vann, pulverkaffe, kanel og isbiter for å lage en cappuccino drikke, eller med vann, eplejuice, ButterBbuds, Cool Whip, is og kanel til å gjøre en eplepai flavored riste. For smaken av Key Lime Pie, kombinere vanilje Myoplex med limeade konsentrat vann og isbiter. Sjokolade Myoplex kan kombineres med peanøttsmør, vann og is.

Pudding

Fordi Myoplex har en tykk konsistens, gir strukturen i seg selv til å pudding mikser. Ved å kombinere instant sjokolade pudding, melk og sjokolade Myoplex, kan du opprette en beriket sjokolade pudding. Blending Cool Whip i blandingen vil skape en mousse. Vanilje Myoplex kan kombineres med banan pudding mix, Cool Whip og bananer for en banankrem pudding, eller pistasjenøtter og pistasj pudding mix for en pistasj pudding.

French Toast

Myoplex kan blandes inn i røren mikser. Befestet French Toast, en oppskrift på Body For Life nettsted kaller for en blanding av 3 ss av vanilje Myoplex Lite, ½ kopp egg erstatning, ¼ ts malt kanel, to skiver grovbrød og ¼ kopp sukker-fri lønn sirup. Røren er laget ved å kombinere Myoplex, egg og kanel. Da brødet dyppes i røren og kokt til ferdig. Det er servert med lønnesirup.

Smoothies

Frukt Smoothies er et fast innslag tropisk drink som også gjør en rask og enkel frokost. Mens tradisjonelle smoothies er laget med yoghurt, er vanilje Myoplex en sunn, protein-fylt erstatning. For å gjøre en frukt smoothie, kombinere vann, vanilje Myoplex, 2 ss frossen appelsinjuice konsentrat, en kopp din favoritt frukt og tre isbiter. Kjør til en glatt.