Digidexo.com

Hjem tiltak for å unngå Grey Hair

Hjem tiltak for å unngå Grey Hair


Mens grått hår kan være et tegn på alder og visdom, til en viss det representerer tretthet og en ubehagelig tegn på aldring. Hvis du begynner å se grå hår og insisterer på at du fortsatt er for ung, er det en rekke hjem rettsmidler du kan prøve å gjenopprette pigmentering til håret ditt og ta tilbake den opprinnelige fargen.

Stikkelsbær Remedy

Naturlig helse og hjem rette nettsteder anbefaler indisk stikkelsbær, kokt i kokosolje og vann, som et utmerket middel. Skyll håret med vann fra stikkelsbær blandingen når du tar en dusj, eller massere saften av stikkelsbær, blandet med noen dråper lime juice og mandelolje, inn i håret ditt hver kveld.

Amaranth Remedy

Amaranth, en urt med en blomstrende blomstre, er en annen populær hjemme bøte. Klemme saften fra bladene på håret og masserer den inn i hodebunnen kan også bidra til å redusere dine grå hår.

Curry Remedy

Karri blader, kokt i kokosolje eller spises rå, kan også stimulere til røttene av håret ditt. Hvis kokende bladene i kokosolje, massere blandingen inn i hodebunnen.

Vitamin rettsmidler

Vitaminene A og B kan generere pigmentering. Foruten å ta disse vitamintilskudd, spise en diett rik på yoghurt, gjær, gulrøtter, bønner, spinat og nøtter kan bidra til å gjenopprette fargen i håret.

Diet rettsmidler

Forbruker en næringsrik diett full av grønne, bladrike grønnsaker, frukt og helkorn kan også forbedre pigmentering i håret. Dårlig kosthold, stress og mangel på viktige vitaminer og mineraler er de viktigste årsakene til hodebunnen og hår forhold.